👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Gamba, gadasz jakbyś był jednym z nich... co za różnica czy sekta czy zalegalizowany związek wyznaniowy. Ja tylko podzieliłem się wiedzą o systemie ich działania. A Ty się czepiasz pierdół.
luki24 napisał/a:
Gamba, gadasz jakbyś był jednym z nich...
No to Gamba się wydał

Przepraszam wszystkich użytkowników, którzy musieli czytać to co napisałem, temat tzw. jechowców działa na mnie jak plachta na byka. Proszę o wybaczenie szczególnie kobiety ponieważ uważam za nie stosowne używanie wulgaryzmów w ich towarzystwie, po prostu mnie poniosło...

maciejpiet napisał/a:
ogolnie tez mam w dupie jehowych i nie lubie nachodzenia w chacie, ale szanuje tych ludzi
Twój sposób wyrażania szacunku mnie rozwala

Gamba napisał/a:
Twierdzisz że świadkowie zniszczyli życie twojego kolegi, spójrz ile istnień zniszczył kościół katolicki... W samych krucjatach krzyżowych chociażby...
Uwielbiam kiedy ludzie wyciągają ten argument, tak samo można powiedzieć że nienawidzi się niemców bo ponad 60 lat temu napadli na Polskę. Jest to religia skąpana we krwi ale to było paręset lat temu, nie trzeba wyciągać takich argumentów żeby pokazać jak bardzo jest ona be.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie