📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:39

Kpin ze Stevena Hawkinga mogliby sobie oszczędzić. Niewielu wniosło tyle do puli wiedzy ludzkości co on.
Gdyby Hawking był naprawdę inteligentny, przewidziałby postępujące zidiocenie społeczeństwa, a co za tym idzie fakt, iż jego odkrycia nikogo nie interesują.
Większą popularność zdobyłby nakręcając filmiki jak powyżej lub w Fame MMA.
smc napisał/a:
Na ja, ale Hawking to przecież dobrze wiedział. Jest w końcu z jednej dziedziny co niejaki Adnokamieńcew który stwierdził: "dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, i nie jestem pewien co do wszechświata".Gdyby Hawking był naprawdę inteligentny, przewidziałby postępujące zidiocenie społeczeństwa, a co za tym idzie fakt, iż jego odkrycia nikogo nie interesują.
smc napisał/a:
Podobno przez krótki czas tak właśnie w szkołach uczono, jakoby to był radziecki uczony.Dobre, Towarzyszu 😎

majeńka napisał/a:
Podobno przez krótki czas tak właśnie w szkołach uczono, jakoby to był radziecki uczony.
Zapewne były to czasy, gdy jednym z największych polskich miast był Stalinogród.
majeńka napisał/a:
No co ty, nie dość że upośledzeni to jeszcze homoseksualiści?
A to nie to samo?
corpo_kills_me napisał/a:
Nie. Jako jednostka, nie są gorsi.A to nie to samo?
Wbrew temu co lewacy (także ci w WHO) mówią, to jest choroba, bo niszczy to co w sensie biologicznym jest jedyną funkcją organizmu: pomoc w przekazaniu swych genów dalej. Ale podobnie jak np. facet bez nogi będzie tak samo dobrym pisarzem lub programistą, homoseksualizm nie ogranicza w żaden sposób jego funkcjonowania jako człowieka.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie