Może się toczyć leniwy żółciak, moje nowe trampki się same k🤬a nie zrobią!
Nie p🤬l bo średnio pracownik w chińskiej fabryce trzepie 400euro/msc/
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
haha śmieszne naprawde.
Ale tak do rzeczy, sytuacja w chinach ostatnimi laty uległa diametralnej zmianie, krótko mówiąc ich gospodarka kwitnie w pełni. Mało kto wie, ale obecnie pracownicy w Chinach maja dużo wiecej praw i swobód pracowniczych niz mamy w Polsce. A przy obecnej sytuacji naszego piekiełka, juz za kilka lat trzebabędzie w tym kawale zmienić słowo Chińczyk na Polak. A nie, zapomniałem, u nas nigdy juz nie bedzie fabryk... Pozdrawiam
Nieprawda, widziałem jak go używali do kalibrowania wagi dźwigu w montowni lokomotyw.
podpis użytkownika
Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.
2014-11-20, 18:59
Dobry dowcip, ale zgadzam się z soltonem wyżej. Czasy pracy za miskę ryżu w Chinach odeszły jakieś 8 lat temu i ciągle wzrasta poziom życia.
ten dzieciak 10 rok ma 3 lata...
prusz
Się nie znasz to się nie udzielaj. Chiny to teraz potężny kraj o wpływie globalnym. Chiński koks pierdnie to się czkawką odbije na cenach na całym świecie. Polecam dokument na temat wykupowaniu Euro przez Chiny. Jest w dokach. Kuźwa żeby chinole mieli lepiej od nas. Nie wspomnę że mają taniej.
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever