👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jedni i drudzy kradną, i wprowadzają durne bolszewickie unijne pomysły. Różnica między PIS a PO jest tylko taka że za PO człowiek się czuł jakby nie rządził głupi socjalista, tylko wrogi Polakom szkopski socjalista. Który zalałby najchętniej kraj uchodźcami, pederastami i rzeką tym podobnego gówna.
janlew napisał/a:
Jedni i drudzy kradną, i wprowadzają durne bolszewickie unijne pomysły. Różnica między PIS a PO jest tylko taka że za PO człowiek się czuł jakby nie rządził głupi socjalista, tylko wrogi Polakom szkopski socjalista. Który zalałby najchętniej kraj uchodźcami, pederastami i rzeką tym podobnego gówna.
A teraz rządzi nami Jarek czyli stary pedal hipokryta który nie umie się ubrać, sam nie potrafi zrobić nawet zakupów i nigdy nie wyjechał dalej niż Żoliborz w Warszawie. Faktycznie jest lepiej...
@up: Julki fantazje o kablu w dupie... a co mówi twój lekarz? Jesteś niebinarny queer? Jadłeś dziś bakłażana?
Ale wiecie że to będzie bardzo drogi numizmat?! Nie macie pojęcia ile ludzi z branży czeka ! Śmiejecie się, ale to z was się śmieją
hyhy

Narzekacie na PiS? To przypomnijcie sobie rządy PO. Rozumiem, że można nie lubić partii rządzącej z różnych względów, ale głosowanie na PO, która ma obecnie według sondaży około 25% poparcia to konkretne sranie do własnego gniazda. Ilość afer, przekrętów, kłamstw, złych decyzji za platformy znacznie przebija rządy PiSu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie