Szykuj piżamkę i szczoteczkę do zębów, no chyba, że wcześniej odwiedzi cię seryjny samobójca

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
petru23 napisał/a:
Dupa szczypie po jego użyciu
Niektóych szczypie już przed

PS
Nie wiem co za debil wybrał ten wzór, bo przecież już mieliśmy gotowe lepsze:

Ja bym chętnie widziałem Pana Kaczyńskiego na banknocie 500zł.
Dobry pomysł
Brawo PIS, oby PIS rządził 100 lat
Dobry pomysł
Brawo PIS, oby PIS rządził 100 lat
ale jest jeszcze droższy, sztabka złota za 12,5k (nominał 500zł), przechodze codziennie koło tego gówna, chłopaki jak oklejali tym całą ścianę nbp to tez im sie chyba nie podobalo, tydzien im zajelo

CoJaTamK🤬aWiem napisał/a:
Mindfuck jest taki, że ten tfusk ich wszystkich bije o 2-3 głowy.
A jeszcze większy, że to te same k🤬y.
I wybór mamy, jaką k🤬ę wybrać.
Mamy przej🤬e.
Jesteście p🤬lnięci. Wszyscy.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Mindfuck jest taki, że ten tfusk ich wszystkich bije o 2-3 głowy.
A jeszcze większy, że to te same k🤬y.
I wybór mamy, jaką k🤬ę wybrać.
Mamy przej🤬e.
Sami sobie ten los "oświeceni" wyborcy szykują, chodzę po różnych portalach i od razu widać na którym, gdzie których fanatyków jest przewaga a napisz im dlaczego po zmianie władzy po wyborach będzie to samo to wielkie oburzenie, że przecież jak tylko pis przejebie wybory to będzie super lub jak PO wygra to będzie c🤬jowo pomijając aspekt kogokolwiek innego i tu trzeba jednym i drugim przyznać skuteczność.
Miejsce tych pisowskich bolszewików jest w kryminale; a ich wyborców poza systemem wyborczym, idiotom powinno zabierać się prawa do glosowan.
podpis użytkownika
Bo pić to trzeba umieć!
No piękny jest. Ten banknot znaczy się. Wygląda jakby ktoś pawia puścił na kartkę papieru.
podpis użytkownika
Michał L.
zlaskipanskiejbozydarr napisał/a:
Miejsce tych pisowskich bolszewików jest w kryminale; a ich wyborców poza systemem wyborczym, idiotom powinno zabierać się prawa do glosowan.
Hmnnn a podobno pis to dyktatura ot chichot losu.