Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2011-09-19, 8:51 1
Mysle, ze wyscig Veyrona z RR Phantomem wyszedlby drozej.
Zgłoś
konto usunięte 2011-09-19, 8:56 1
@AdivostO

To normalne, że do porównania zawsze biorą 2x słabsze BMW, nie wiedziałeś o tym? Nie wiem co to ma na celu, ale i tak wiem, że BMW jest najlepsze i robi najbardziej dopracowane samochody. Konkurentem dla BMW 1M jest np. Porsche Caymann a nie Ferrari czy Lexus, który kosztuje 5x tyle co BMW!!! Szkoda, że z bolitem F1 nie porównują szmaty!
Zgłoś
BongMan 2011-09-19, 9:42
A gdzie najszybsze i najdroższe auto świata - Bugatti Veyron?
Zgłoś
~mcmt 2011-09-19, 9:50 1
Brakuje Veyrona co by ich wszystkich pozjadał i Koenigsegg'a.
Że GTR dojedzie pierwszy to wiedziałem, ale druga pozycja była dla GT3. Italię obstawiałem na trzecim miejscu, troszkę GT3 mnie rozczarowało.

Z BMW mogliby chociaż nową M5 dać a nie biedne 1M. Chyba za szczątki budżetu dobrali ten ostatnie (przedstawiony jako pierwsze) auto.

Co do wypowiedzi kogoś odnośnie kontroli trakcji:
Zgłoś
głodny 2011-09-19, 10:11
pokłon w stronę japońców, jednak potrafią zrobić coś lepszego niż idiotyczne programy w TV
Zgłoś
Odi 2011-09-19, 10:18
GTR rulez JDMstyle.pl
Zgłoś
konto usunięte 2011-09-19, 11:17 2
Nissan GT-R niepozorny pogromca mega przepłacoonych aut
Zgłoś
konto usunięte 2011-09-19, 12:22
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-09-19, 12:49
Tylko dlaczego nie jechała BMW M3 a dali jakiegoś ogórka dla kobiet tudzież przestrzelonych??
Zgłoś
konto usunięte 2011-09-19, 13:04
M3? Powinni dać M6 G-Power Hurricane z 800KM.
Zgłoś
~mcmt 2011-09-19, 13:10
Dildo napisał/a:

M3? Powinni dać M6 G-Power Hurricane z 800KM.

Tu nie ma tuningowanych aut. Dopuszczalny tuning tylko seryjny, autoryzowany przez producentów.
Zgłoś
konto usunięte 2011-09-19, 13:25
japońce rządzą
Zgłoś
konto usunięte 2011-09-19, 14:04
@MortiCRX
ale nie bij, dobrze? a zresztą niech stracę, będzie materiał na harda .
Zgłoś
kamiqu 2011-09-19, 16:07
A porsche nie ma silnika z tyłu? O:43
Zgłoś
konto usunięte 2011-09-19, 16:21
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem