👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

no to porównali sobie .
równie do brze mogli porównać gówno do twarogu .
równie do brze mogli porównać gówno do twarogu .
@up Rozumiesz angielski choć trochę? Czy Chcesz być fajny jak Koli?
Powiedział przecież na końcu, że robią ten test... bo mogą. I tyle.
Powiedział przecież na końcu, że robią ten test... bo mogą. I tyle.
@Adivost0 jak już taki spec jesteś to pisz bucu poprawnie, tam jechało BMW 1 M, natomiast BMW M1 to zupełnie inny samochód sprzed 30 lat.
Wszystko fajnie pięknie, ale to wyścig 'który pierwszy osiągnie 300km/h... Nie ma rewelacji, gdyby się pościgali po górskich drogach to by było na co popatrzeć..

up@
racja, tym bardziej ze chyba pwszystkie maja kontrole trakcji, masz 500 koni ale nie masz nawet 5% frajdy z czystej mocy
racja, tym bardziej ze chyba pwszystkie maja kontrole trakcji, masz 500 koni ale nie masz nawet 5% frajdy z czystej mocy
Kadetem tera...a tak ogólnie to było wiadomo, że GTR lub Italia wygra, więc dupa tam taki wyścig dla mnie liczą się tylko wyniki z Nurburgring'u i tyle.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie