Wszystko fajnie poza tym. że w 00:28 to jest owoc a nie zwierzę.
film ze zdjęciami....
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Kurde tyle fejków na raz już dawno nie widziałem
Nie nie wszystko jest fejkiem ale około 10-20%
po czym spotkałem ZUS i UKS....

Nie nie wszystko jest fejkiem ale około 10-20%
podpis użytkownika
Kiedyś myślałem że nie ma rzeczy niemożliwych,po czym spotkałem ZUS i UKS....
Co do autora to już wiedział, że to jest c🤬jowe, ponieważ ten bardzo mały napis ledwo widoczny pod tematem to:
"VIDEO NIE JEST MOJE"
Poza tym to możesz to dać na harda.
"VIDEO NIE JEST MOJE"
Poza tym to możesz to dać na harda.
podpis użytkownika
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów".- Stanisław Lem
Ulvhedyn21 napisał/a:
Wszystko fajnie poza tym. że w 00:28 to jest owoc a nie zwierzę.
Hej koleś oddawaj piwo, bo się pomyliłem. Za szybko przeczytałem i zrozumiałem, że napisałeś:
Wszystko fajnie poza tym. że w 00:28 to jest owca a nie zwierzę.
To byłoby śmieszne...
Swoją drogą wzruszył mnie ten filmik. Ale jestem też rozczarowany. Myślałem, że znajdę w nim zdjęcie mojej sąsiadki. Amatorzy.

1;53 - czyżby jakiś pomiot Cthulhu?
pomyślcie sobie ile jeszcze jest nieodkrytych gatunków na tej planecie... natura zawsze zaskakiwała, zaskakuję i będzie zaskakiwać. Ale autor tegoż pokazu slajdów nie uwzględnił istot pokroju Diabeł z Jersey, Chupacabra, Potwór z Loch Ness itp. itd. - istot jedynych w swoim rodzaju
pomyślcie sobie ile jeszcze jest nieodkrytych gatunków na tej planecie... natura zawsze zaskakiwała, zaskakuję i będzie zaskakiwać. Ale autor tegoż pokazu slajdów nie uwzględnił istot pokroju Diabeł z Jersey, Chupacabra, Potwór z Loch Ness itp. itd. - istot jedynych w swoim rodzaju
Co to za stworzenie z sekundy 0:12-0:15 , ma ktoś więcej info ?
podpis użytkownika
"Jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie"