👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Scarus coeruleus
Atheris
Saiga tatarica
Glaucus atlanticus
Mutillidae
Moloch horridus
Atretochoana eiselti
Macroglossum stellatarum
Glaucus atlanticus
Nasikabatrachus sahyadrensis
Mitsukurina

Atheris

Saiga tatarica

Glaucus atlanticus

Mutillidae

Moloch horridus

Atretochoana eiselti

Macroglossum stellatarum

Glaucus atlanticus

Mitsukurina

Cytat:
Całkiem podobna do mojej teściowej

Chciałbym poznać nazwy polskie tych stworzeń, a nie tylko łacińskie. Ty leniwcze! Też będę taki leniwy i nie sprawdzę!

A to śmieszne czarnoniebieskie stworzonko z 1:38 jak się nazywało?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie