Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Powell 2013-08-05, 10:31 66
Ostatnio jechałem autobusem z zajebistym kierowcą. Miałem zaszczyt podziwiać jego wyczyny z pierwszego rzędu Światło zielone a jakaś p🤬da przed nim zasnęła w samochodzie to ten jak zaczął wjeżdżać mu prawie w dupę i nak🤬iać po klaksonie to myślałem że jakiegoś ataku dostał. Później jakieś trzy tępe dzidy przechodzą spacerkiem chociaż już czerwone mają to mało ich nie rozp🤬olił w stylu Carmageddon No i ostatni właśnie taki k🤬s jak na gif'ie - przejażdżka rowerkiem tempem żółwia-kaleki. Bezczelnie jeszcze k🤬s zjeżdżał na zatokę przystanku to prawie skończyło się tak jak w temacie jak dla mnie - prawidłowo

podpis użytkownika

matko bosko kochano
Zgłoś
Tco 2013-08-05, 10:49 29
Kierowca autobusu dostaje piwo, ten idiota na rowerku powinien ostac po ryju .

podpis użytkownika

Happiness is not good enough for me. I demand euphoria!
Zgłoś
1.Michal 2013-08-05, 11:39 25
Zgłoś
Grochu89 2013-08-05, 11:55 7
rowerzysci niech sp🤬alają na drogi rowerowe!
Zgłoś
krajan 2013-08-05, 11:58 29
@Grochu89 a księża na księżyc!
Zgłoś
s................v 2013-08-05, 12:14
1.Michal
Tak na marginesie, jakbym miał jeździć takim samochodem wolałbym ten rower.
Zgłoś
g................o 2013-08-05, 12:52
najgorsze są te p🤬deczki, co ubiorą obcisłe strój jak jakaś dz🤬ka, jak jest czerwone światło wyprzedzają samochody i staną na środku pasa jako pierwsi.
Zgłoś
Gszysztow 2013-08-05, 13:06 11
K🤬a mać, muszę się wam wyżalić. Jak mnie wk🤬iają ci p🤬leni kolarze to c🤬j. K🤬a, główna ulica w mieście, dwa pasy, dwie jezdnie. Po jednej stronie szeroki chodnik (spokojnie rower+ludzie) a po drugiej nawet wytyczona ścieżka. Nie no, wielcy naśladowcy jednojajowca Neila muszą nak🤬iać prawym pasem, tak ażeby bus nie mógł przejechać. Jak już kierowcy uda się wyprzedzić (gabaryty autobusu czyli musi sie wp🤬lić na lewy pas), to sk🤬iel znowu nadrabia na zatoczkach i znowu przed autobus. Ulice traktują jak swoją ale już żeby przestrzegać przepisów to ni c🤬ja. Kiedy grzczenie autka stoją na czerwonym to taki kolarzyk sobie spokojnie rusza bo przecież on z rowerkiem szybko przeskoczy. Inna sprawa, ze pedały te u mnie w mieście robią jakieś c🤬jowe parady, które jadą główną ulicą. Myślałem, ze p🤬lnę- obstawa- dwie suki, dwa radiowozy i 2 motocykle a rowerzystów może z 20. W tym mały berbeć, który dodatkowo zwalniał kolumnę na malutkim rowerku. NO K🤬A. Inna sprawa to protesty, że scieżek mało...No do k🤬y nędzy... Żeby nie było- nie mam nic do samego sportu czy rowerzystów, ale nie toleruje żadnego przejawu buractwa w ruchu kołowym. Wklejcie mi też obrazek z maścią na ból dupy, dzięki.

podpis użytkownika

Veni Vidi Vyiebane
Zgłoś
D................3 2013-08-05, 13:07 2
@Grochu w koncu w Polsce jest od zarabania drog rowerowych...
Zgłoś
Polnischefuhrer 2013-08-05, 13:07 2
socjalmmv napisał/a:

1.Michal
Tak na marginesie, jakbym miał jeździć takim samochodem wolałbym ten rower.

Poczekamy do zimy
Zgłoś
d................a 2013-08-05, 13:07 1
Często rowerzyści narzekają na kierowców samochodów (sam jestem rowerzystą), ale trafiają się czasami takie k🤬y na rowerach, że nic tylko wysiąść, obić mordę i wyj🤬 rower w krzaki, żeby nauczyć buraka kultury.
Zgłoś
DariuszX 2013-08-05, 13:15
@Gszysztow jakbyś przynajmniej raz wżyciu jechał takim rowerem szosowym to byś nie p🤬lił głupot. Przeważnie takie ścieżki rowerowe się nie nadają do jazdy takim rowerem, z prostej przyczyny: są nierówne w c🤬j. A do tego dochodzą krawężniki co 30m o wysokości 10cm. A co tam jak k🤬a ktoś płaci podatki to może sobie nawet furmanką wjechać i c🤬j Ci do tego.
Zgłoś
Grochu89 2013-08-05, 13:16
@Don73 nawet jak są drogi rowerowe, to i tak jeżdża po ulicy
Zgłoś
Irondew 2013-08-05, 13:23 3
Rowerzysta jest takim samym czlonkiem ruchu jak i wy. Czesto w swoim miescie mam sytuacje ze nie da sie jechac przy samej krawedzi jezdni. Asfalt jest tam nie równy, naj🤬e dziur, latwo o wypadek.

Pozatym wiem z autopsji ze jak jedziesz przy samej krawedzi to k🤬y w puszkach beda Cie wyprzedzac na milimetry.

Czasem mam wrazenie ze nikt ich nie uczyl zachowania odleglosci przy wyprzedzaniu jednosladow

Rowniez jestem kierowca, rowerzysci czesto mnie wk🤬iaja ale bez przesady..

Dodam jeszcze ze 3/4 kierowcow ni c🤬ja nei zna przepisów, jedzie sobie peleton 10 kolarzy a ci idioci trąbią zeby im zjechali do krawedzi.. Mimo ze nowe przepisy zezwalaja 2 + rowerzystom zajac cala ulice

A moral jest taki, wyjdzcie z puszek, siadzcie na rower i przejedzcie jakas droga przy ktorej nie ma zadnej sciezki rowerowej a samochody jezdza 50+/h. Zesracie sie przy pierwszym wiesniaku ktory minie was na lusterka.

Cytat:

jakbyś przynajmniej raz wżyciu jechał takim rowerem szosowym to byś nie p🤬lił głupot. Przeważnie takie ścieżki rowerowe się nie nadają do jazdy takim rowerem, z prostej przyczyny: są nierówne w c🤬j. A do tego dochodzą krawężniki co 30m o wysokości 10cm

Dokladnie tak, pozatym nie bede sie wlokl po sciezce 10/godz jak zap🤬lam ulica 35/h.

Cytat:

ak już kierowcy uda się wyprzedzić (gabaryty autobusu czyli musi sie wpie**olić na lewy pas)

Jakbys nei wiedzial pacanie to zawsze trzeba zachowac tak duzy odstep, neiwazne czy wyprzedzasz statkiem kosmicznym czy swoim golfem 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie