Lars Mittank to turysta z Niemiec, który zaginął podczas spędzanych w Bułgarii wakacji. Jednak zanim do tego doszło, monitoring zarejestrował jego niewyjaśnione zachowanie.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:35
Shymeq napisał/a:
Nerki mu wycięli i do pieca.
W Bułgarii takie rzeczy :O ?
Wystawili mu rachunek za leczenie za granicą i poinfromowali o nie ważnym ubezpieczeniu :V
A ja sądzę, ze nie dostał probiotyków osłonowych do antybiotyku i na lotnisku poczuł bulgot w żołądku.
Jako rodowity Niemiec chciał zachować Ordnung i nie robić siary i wybiegł w ustronne miejsce (krzaki wokół lotniska) by dać ulgę zwieraczom.
Do tego miejsca chyba dość wiernie rozszyfrowałem sprawę, dalej niestety już nie jestem w stanie odtworzyć jego kroków.
Jako rodowity Niemiec chciał zachować Ordnung i nie robić siary i wybiegł w ustronne miejsce (krzaki wokół lotniska) by dać ulgę zwieraczom.
Do tego miejsca chyba dość wiernie rozszyfrowałem sprawę, dalej niestety już nie jestem w stanie odtworzyć jego kroków.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie