👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Drugi filmik w zbiorczym.
sadol.pl/battlefield-3-temat-zbiorczy-vt110995.htm
sadol.pl/battlefield-3-temat-zbiorczy-vt110995.htm

drugi filmik:
Coraz większy realizm współczesnych gier doprawdy przyprawia o zacny zawrót głowy. Szok. Czułem się zupełnie jakbym to ja wyskoczył z odrzutowca, pociągnął siedzący mi na ogonie myśliwiec z bazooki i wpadł z powrotem do swojej maszyny.
Coraz większy realizm współczesnych gier doprawdy przyprawia o zacny zawrót głowy. Szok. Czułem się zupełnie jakbym to ja wyskoczył z odrzutowca, pociągnął siedzący mi na ogonie myśliwiec z bazooki i wpadł z powrotem do swojej maszyny.

Takie to realistyczne... Walenie sie budynkow, postrzaly w kolana, ale wciaz wyskoczysz z mysliwca, zmienisz na 'wyrzutnia rakiet', jebniesz, wskoczysz do mysliwca. Fuck logic.
już wam sie rzeczywistość z realizmem zlała? co to ma być i co tu robi? wyjdz no lepiej na dwór w piłke pograć może kostke skręcisz albo coś.....niedługo na hardzie bedą zdjęcia odcisków na palcach od tych waszych dżojstyków...
Ja piwko dam i mam was w dupie dzieciaczki I WYPAD grać w simsy ;d
A co gdybym ci powiedział...
...że takie coś można było zrobić 10 lat temu w pierwszym BF?
...że takie coś można było zrobić 10 lat temu w pierwszym BF?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie