Nie wiem kto wymyślił żeby poprowadzić tory kolejowe środkiem drogi, ale możliwe, że właśnie gdzieś tam prowadził swój samochód. Dla wyjaśnienia - to nie ulica jest głupia, ale ludzie.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-05-25, 9:23
jakiś dziwny ten tramwaj
qyk
2012-05-25, 9:28
Hamerykańska myśl techniczna! Tęgie głowy nad tym myślały.
Pociąg towarowy zapewne jedzie do jakiegoś zakładu przemysłowego ( w którym pracuje połowa miasta )
Dostarcza materiału raz w miesiącu to i jego przejazd nie jest uciążliwy. W Polsce też są takie cuda zwłaszcza w dzielnicach przemysłowych dużych miast. Piwo za amerykański pociąg towarowy, robi wrażenie!
Jak w San Andreas w 2 mieście
czemu głupie? to to samo co tramwaj, tylko że tu po kolizji rzadko kiedy przeżyjesz
konto usunięte
2012-05-25, 11:35
Ferrari może więcej
Budujące jest to, że to nie w polsce.
konto usunięte
2012-05-27, 13:57
W San Francisco mamy podobnie

) tyle ze jezdzą tramwaje nie pociągi
Skąd taki tytuł skoro to ludzie są głupi , nie ulica?
konto usunięte
2012-05-27, 18:31
Pamiętaj kawalerze jedną rzecz; Najpierw była kolej, a dalej to już się domyślisz.