miejsce 8 - udusił na śmierć, litości.... a da się kogoś udusić nie na śmierć? no ku*wa pytam się?! przydusić do utraty przytomności da się ale.... na pewno nie da się udusić nie na śmierć

znowu ten zjeb, którego rodzice nie zabrali do logopedy.

Słaby materiał - suche fakty, mógł chociaż dorzucić foty tych psycholi, jakieś artykuły z gazet, krótkie filmiki, cokolwiek

No to prawda w sumie większość jego filmików nie jest potwierdzone niczym, równie dobrze samemu można nagrać coś takiego i gadać " 12 latek zamordował 50 talibów dostał dożywocie ! " no i w sumie kto udowodni, że nie p🤬le głupot ? Jeszcze te przeciąganie czy seplenienie omg...
a gdzie Rakowsika???
podpis użytkownika
Szacunek jest jak wp🤬l, jeśli zasłużyłeś nie musisz o niego prosić
@up dzisiaj przeczytałem, że skierowali ich na obserwację psychiatryczną... a nie trafili do tematu, bo są już Dorośli, mają po całe 18 lat
Matush5 napisał/a:
No to prawda w sumie większość jego filmików nie jest potwierdzone niczym, równie dobrze samemu można nagrać coś takiego i gadać " 12 latek zamordował 50 talibów dostał dożywocie ! " no i w sumie kto udowodni, że nie p🤬le głupot ? Jeszcze te przeciąganie czy seplenienie omg...
Spokojnie wszystko na faktach masz tu ich buźki i trochę dokładniejsze opisy wydarzeń a jak dłużej poszukasz to w necie są nawet fragmenty z rozpraw sądowych
w pierwszej minucie padają słowa: "udusił na śmierć"
no ja p🤬le ... serio ?
no ja p🤬le ... serio ?