Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:09
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-08-06, 21:24
proszę wrzuć ktoś tutaj Stevo z Jackassa jak wkłada tą rękawice bo ja nie umiem a nie chce mi się naumieć
Zgłoś
gmac 2014-08-06, 21:28 1
Warto dodać że skala bólu Schmidta dotyczy tylko owadów błonkoskrzydłych. Najgorszy ból powoduje jad szkaradnicy jak już było napisane. Tutaj opis po angielsku: "I got spiked on the finger by a stonefish in Australia … never mind a bee sting. … Imagine having each knuckle, then the wrist, elbow and shoulder being hit in turn with a sledgehammer over the course of about an hour. Then about an hour later imagine taking a real kicking to both kidneys for about 45 minutes so that you couldn't stand or straighten up. I was late 20s, pretty fit physically and this was the tiniest of nicks. Got sensation back in my finger after a few days but had recurrent kidney pains periodically for several years afterwards."
Zgłoś
konto usunięte 2014-08-06, 21:38 5
Chyba nigdy nie nadepnęliście na klocek LEGO bosą stopą, ot co.
Zgłoś
Aikenlól 2014-08-06, 21:39
wie ktos jak sie nazywa utwór na koncu ? Popularny dosc ostatnio a ja nie znam nazwy
Zgłoś
konto usunięte 2014-08-06, 21:53 1
dajcie się wychłostać lamią i wykąpcie się w basenie z sokiem cytrynowym i wtedy pogadamy o bólu
Zgłoś
kalfas84 2014-08-06, 21:54
mnie juz boli na sam widok
Zgłoś
beziko 2014-08-06, 22:00
sadol.pl/gympie-gympie-vt264256.htm2884772

Myślę, że to chyba powoduje większy ból
Zgłoś
NeroLuna 2014-08-06, 22:02
najwiekszy ból przez mrówki? Facet ustalił skalę bólu ? rozżarzone węgle, gwoździe w pietach czy kamienie nerkowe? buhahahahah weźcie patafiany skończcie pieprzyc. Idzcie na porodówkę i najlepiej do szpitala gdzie "szpital przyjazny dziecku" nie jest przyjazny matce to posłuchacie i niemal poczujecie co to jest ból od którego sie rzyga, mdleje czy sra jednocześnie.
Zgłoś
sebito 2014-08-06, 22:07 7
@NeroLuna bitch, please
Zgłoś
NeroLuna 2014-08-06, 22:12
@ sebito- yes, my lord and king ?

a tak serio włożyłam kij w mrowisko co? zacznijcie mnie szmacić za moją wypowiedz hehe
Zgłoś
konto usunięte 2014-08-06, 22:13
,,najwiekszy ból przez mrówki? Facet ustalił skalę bólu ? rozżarzone węgle, gwoździe w pietach czy kamienie nerkowe? buhahahahah weźcie patafiany skończcie pieprzyc. Idzcie na porodówkę i najlepiej do szpitala gdzie "szpital przyjazny dziecku" nie jest przyjazny matce to posłuchacie i niemal poczujecie co to jest ból od którego sie rzyga, mdleje czy sra jednocześnie. ,,

-Do kuchni babo!
Zgłoś
solar90 2014-08-06, 22:16
NeroLuna napisał/a:

Idzcie na porodówkę i najlepiej do szpitala gdzie "szpital przyjazny dziecku" nie jest przyjazny matce to posłuchacie i niemal poczujecie co to jest ból od którego sie rzyga, mdleje czy sra jednocześnie.

Klasterowe bóle głowy - "Kobiety chorujące, mówią że wolałyby 8 razy dziennie rodzić"
Zgłoś
NeroLuna 2014-08-06, 22:25 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-08-06, 23:01
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Aikenlól 2014-08-06, 23:08
napisze mi ktos co to za piosenka na koncu?

mandolina a potem "a uuu"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem