📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
Moim zdaniem turystyczna piosenka z polskiego idola jest bardziej rozwalającą
Silvermoons, Podejrzewam że na ich miejscu też byś nie wytrzymał ze śmiechu.
na YT sa filmiki z dalszej dzialalnosci fristajlera, mozna by gimnazjalnie rzec, ze poszedl w komerche
co do murzyna, to bez kitu, az mi sie go zal zrobilo, widac, ze niezbyt zrozumial dlaczego sie z niego smieja
co do murzyna, to bez kitu, az mi sie go zal zrobilo, widac, ze niezbyt zrozumial dlaczego sie z niego smieja
Biedny murzynek ;( ;( ;( ;( ;( chlip chlip <płacze>
Co wy odwalacie ? Nikt nie napisze że jesteś murzynofilem ale bez jaj człowieku tutaj połowa rzeczy to zdjecia i filmiki "jak ludziom jest smutno" w gorszym wydaniu
i raczej jako sadiści nie weszliśmy na to forum by się o nich martwić
Niech każdy kto wchodzi na to forum wreszcie zrozumie że ma charakter sadystyczny..
Co wy odwalacie ? Nikt nie napisze że jesteś murzynofilem ale bez jaj człowieku tutaj połowa rzeczy to zdjecia i filmiki "jak ludziom jest smutno" w gorszym wydaniu
i raczej jako sadiści nie weszliśmy na to forum by się o nich martwić
Niech każdy kto wchodzi na to forum wreszcie zrozumie że ma charakter sadystyczny..
też mi się nie podobało, że potoczyli z niego beke...
widać, iż przygotowywał się, a oni go po prostu ... nawet takiego słowa nie ma, ale jedno mu trzeba przyznać: talentu to nie ma ;D
widać, iż przygotowywał się, a oni go po prostu ... nawet takiego słowa nie ma, ale jedno mu trzeba przyznać: talentu to nie ma ;D
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie