Pewnie siedział całymi dniami przed kompem i wp🤬lał Chipsy.
Sk🤬ysyny ,pokazać "pancie"i "pancia".To te gady winne utuczenia biednego jamniora.

Cytat:
Hmm... Co by tu? ... A, tak!
Twoja stara!
Dzięki, Panie Moderatorze za usunięcie postu ze względu na "niski poziom intelektualny". To był swoisty humor, humor prześmiewczy z puentą bazującą na fenomenie internetowym sprzed kilku lat, gdzie w pierwszej linijce była budowana niepewność i zaciekawienie (odbiorcy), a w drugiej czytelnik był atakowany ordynarnym hasłem, które miało wzbudzić rozbawienie.
Mój, jakże krótki, post cechowała również budowa, która pozwalała na przeczytanie go w sposób, który odzwierciedlałby, jak ów post powienien zostać wymówiony. "..." - przeciągnięcia, "mmm" - to już prawie onomatopeja, natomiast powiększona czcionka i wykrzyknik na końcu - zakrzyknięcie.
A, tak poważnie. Gdybyście naprawdę mieli usuwać posty za ich niski poziom intelektualny, to bylibyście zmuszeni wywalić wszystkich analfabetów, pieniaczy politycznych i wszelkiego rodzaju zakompleksione dziadostwo. Zostałoby wam z 15 użytkowników...

,,mama nadzieje" tekst pewnie z onetu... nawet cytować poprawnie nie potrafią

Heh, jamnik wyewoluował w uchatkę patagońską
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.

podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.

@up
k🤬a moja ulubiona kreskowka z dziecinstwa
az sie lezka w oku kreci
k🤬a moja ulubiona kreskowka z dziecinstwa
az sie lezka w oku kreci

masakra co ludzie potrafią zrobić zwierzęciu;/ swoją drogą ciekawe jak wyglądają jego byli właściciele
podpis użytkownika
Htysz!
Jak już schudnie to mu skórę, klamerkami na grzbiecie będzie musiała nowa pańcia poupinać.
podpis użytkownika
Popieram KOD - Komitet Ochrony Dachowców
On na tej drugiej fotce leży i stoi, bo za ch... nie wiem...
podpis użytkownika
Życie jest sadistic.
@up
To jamnik Schrödingera - on jednocześnie leży i stoi.
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
To jamnik Schrödingera - on jednocześnie leży i stoi.
podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
To po prostu pies hamerykanina
Wchodzę na scenę, ring.
Rozdaję karty jak Don King
*
podpis użytkownika
*Wchodzę na scenę, ring.
Rozdaję karty jak Don King
*

dajcie go grycance - przy niej na pewno schudnie bo ona mu wszystko wp🤬li.