👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

AmorPatriaeNostraLex napisał/a:
Bez kitu. Wruszyłem się.
Strach pomyśleć co z kitem robisz.

1,52 the hardest job in the world , is the best job in the world
nie wiem dlaczego autor przetłumaczył tylko 2 cześć tego zdania bo jedno niekoniecznie wiąże się z drugim
nie wiem dlaczego autor przetłumaczył tylko 2 cześć tego zdania bo jedno niekoniecznie wiąże się z drugim
Linekk napisał/a:
Strach pomyśleć co z kitem robisz.![]()
A chcesz nowe pomysły na wykorzystanie go ?

A chcesz nowe pomysły na wykorzystanie go ?
Heh, a zaprezentujesz osobiście?

Ludovico Einaudi - divenire jeśli komuś spodobałby się podkład
Linekk napisał/a:
Heh, a zaprezentujesz osobiście?
A chcesz zobaczyć ?

No dobra, włożyli w to całe serce i zdrowie, ale inni mogli tak samo się starać a ukończyli na drugich i trzecich miejscach ten bieg czy to pływanie. Mogli mieć jeszcze gorzej niż przedstawiono na filmie. O nich się nigdy nie pamięta.

A chcesz zobaczyć ?
W sumie to nie wiem co robisz z nim. Mam pewne obawy.

Linekk napisał/a:
W sumie to nie wiem co robisz z nim. Mam pewne obawy.![]()
Przeglądaj harda

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie