👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

sherman napisał/a:
@up
sherman, dlatego pisanie "up" ssie. Nie do mnie zapewne się zwracałeś, trudno podać nick do kogo się zwracać chce?
sherman napisał/a:
@up odliczam ile Ci sekund do warna zostało ;d
Nawet stopera nie zdążyłeś włączyć

Mimo, iż sadistic nie jest przeznaczony do takich materiałów, ten film na prawdę jest godny uwagi. Mimo, że jest bardzo optymistyczny pokazuje ciężką pracę matki, której często nie doceniamy. To jest tak na prawdę największa praca, której wynagrodzeniem są sukcesy ich własnych dzieci, chociaż zazwyczaj jest inaczej.

Pieprzone uszczęśliwianie dzieci na siłę marzeniami starszych. Całe życie wstawaj o 5 bo treningi i inne pierdoły a później i tak lipa bo albo kasy brak z funduszy albo połamią pod klubem (jak naszego prawie olimpijczyka) i koniec końców ląduje się na zmywaku. Jak dobrze że mam normalnych starych.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie