Ale co Wy chcecie od Fiata? Moim zdaniem marka jak i każda inna. Produkuje dosyć dobre samochody (pomijając wynalazki typu Multipla czy inne, puntopodobnych też nie lubię). Wk🤬iają mnie mity o awaryjności tej marki i ciągłe zachwalanie niemieckich wyrobów... Niby w czym są one lepsze? Teraz nie patrzy się na markę tylko na cenę i upodobania, rynek motoryzacyjny się tak skomplikował, że większość marek ze sobą współpracuje lub jeden koncern ma pod sobą ich wiele.
Abarth moim zdaniem jest fajny, zwinne i stylowe autko, ale nie w moim typie, wolę większe wozy. I ta paniusia z reklamy... Ahh
Abarth moim zdaniem jest fajny, zwinne i stylowe autko, ale nie w moim typie, wolę większe wozy. I ta paniusia z reklamy... Ahh

@patrick1989
szkoda że nie wspomniałeś o cenie, nikt przy zdrowych zmysłach nie da 100tyś zł za to coś
szkoda że nie wspomniałeś o cenie, nikt przy zdrowych zmysłach nie da 100tyś zł za to coś
Ja tam mam Starlet 1.4 prawie 90 KM za 6000 i się nie psuje przynajmniej bo to Japończyk. A i spod świateł potrafi bardzo ładnie wyrwać bo waży mniej niż tone. Kilka tysięcy i mam 4e-fte 133 KM, no tyle co Abarth w full opcji to to nie jest, ale zawsze bardzo mało awaryjne i o ile taniej.
podpis użytkownika
Though I walk through the valley in the shadow of death, I fear no evil, for I have fire support overhead.

Ju newer forget de fyrst tajm, ju si łan. Weri gud raszjan-inglisz maj komrejd.
Ja tam niewiem co macie do tych fiatów. trzeci rok juz brava jeżdze i nie do zaj🤬ia

C🤬jnia z grzybnią, nie chciałbym takiego dziada. To takie kurduplaste, c🤬jowe z wyglądu niczym Matiz.
podpis użytkownika
katana wa bushi no tamashi
Super hejt na auto, które przy masie malucha i 135 koniach weźmie większośc aut na polskich drogach.
Z chęcia bym wziął takie autko tylko... brak kasy ^^
Z chęcia bym wziął takie autko tylko... brak kasy ^^

@Bendar
Zapominasz o istotnym fakcie - to jest FIAT. Zaraz po wyjeździe z parkingu się rozp🤬oli.
Zapominasz o istotnym fakcie - to jest FIAT. Zaraz po wyjeździe z parkingu się rozp🤬oli.
Musieli dojebac tyle kuca bo by ludzie ze smiechu umierali.
Wyglada jak sportowy matiz.
Wyglada jak sportowy matiz.
patrick1989 napisał/a:
@bloodwar
Chyba coś się Tobie pomyliło i patrzyłeś na zwykłą pięćsetkę.
Abarth ma 1.4 i 135 KM. Wychodzą także modowane na 180 KM oraz nawet 264(!) KM i 330Nm momentu z silnika 1.4 - Ferrari Edition. Wszelkie Beemki "em-pałer", Calajbry z podtlenkiem elpidżi pozamiatane![]()
Proszę Cię. Nie porównuj 500 "po tuningu przez Hammana" do seryjnego BMW M3. Porównać możesz 500 z M3 G-power. Przy czym to maleńkie gówno dla dzieci, kobiet, emerytów możesz sobie odstawić na półkę. Pozdro
podpis użytkownika
No chłopaki szału nie ma.
Nie daleko mojej uczelni stoi Fiat Punto III Abarth. Piękne auto. Tak jak nie cierpię fiatów, tak ta wersja jest cudowna. Pokazuje, że nawet jak chcesz, to i taczka może wyglądać jak super sportowa fura.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler