marcincore napisał/a:
a samochód c🤬jowy
Swoim złomem tego Abartha nawet na parkingu byś nie dogonił.
podpis użytkownika

Autko może niezbyt męskie, ale bardzo zadziorne
chętnie bym sprawdził jego możliwości
Choć myślę, że pani z reklamy bardziej przyciąga uwagę

Choć myślę, że pani z reklamy bardziej przyciąga uwagę

Tak czy siak to fiat

podpis użytkownika
Szukam chętnych do założenia zespołu. Londyn. Więcej na PW.
Wchodzę na allegro żeby sobie obczaić czy mnie stać na takie cudo, znalazłem w końcu takiego, nie jest jakoś kosmicznie drogi, dwulatek, full opcja jak na filmie, nawet kolor czarny. I tu mały zonk - wiedzieliście, że ten potwór ma 1.2 w benzynie i calutkie 69 koni mocy? Kurcze, nawet moja dawna służbowa Szkoda 1.9 TDi w kombiaku miała więcej!!! Co to za sportowy samochód który nie ma mocy? Synonimem takiego auta w świecie kobiet jest słynna sadisticowa babka z penisem - co z tego, że z zewnątrz wygląda ładnie i koledzy zazdroszczą skoro dobrze wiesz, że "pod maską" czegoś brakuje (czy raczej - czegoś jest za dużo

podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Taki maluch na koksie, czyli nadal syf :] .. ale jak kto woli
PS: Ta pani powinna mieć z 1,50 wzrostu to by było bardziej wiarygodne z tą 500
PS: Ta pani powinna mieć z 1,50 wzrostu to by było bardziej wiarygodne z tą 500
@bloodwar
Chyba coś się Tobie pomyliło i patrzyłeś na zwykłą pięćsetkę.
Abarth ma 1.4 i 135 KM. Wychodzą także modowane na 180 KM oraz nawet 264(!) KM i 330Nm momentu z silnika 1.4 - Ferrari Edition. Wszelkie Beemki "em-pałer", Calajbry z podtlenkiem elpidżi pozamiatane
Chyba coś się Tobie pomyliło i patrzyłeś na zwykłą pięćsetkę.
Abarth ma 1.4 i 135 KM. Wychodzą także modowane na 180 KM oraz nawet 264(!) KM i 330Nm momentu z silnika 1.4 - Ferrari Edition. Wszelkie Beemki "em-pałer", Calajbry z podtlenkiem elpidżi pozamiatane

@patrick1989 otomoto.pl/fiat-500-500-abarth-skora-szklany-dach-C21082923.html Ale ja tam się nie znam czy coś było modowane czy nie, czy miało pakiet czy nie etc - ale widze że stoi jak wół 69 (cóż za magiczna liczba
koni mocy...

podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Szczucie cyckami. Norma.
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, ż🤬dku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
@bloodwar
ma tylko pakiet Abarth, tak jak w audi pakiet S-Line nie równa się Audi serii S, czy też M-Pakiet nie równa się np BMW M3 czy innej M.
ma tylko pakiet Abarth, tak jak w audi pakiet S-Line nie równa się Audi serii S, czy też M-Pakiet nie równa się np BMW M3 czy innej M.
@ bloodwar
abarth.pl/pl/CMSPL/CarsElaborations/Pages/Abarth500.aspx
Nie mam zielonego pojęcia co ten typ kupił (czy w ogóle poprawnie wpisał cyferki?). Ale 500 (nawet nie w wersji Abarth) to porządne auto. Fiat jest dobry w robieniu małych aut. Ale sedana bym już od nich nie kupił..
abarth.pl/pl/CMSPL/CarsElaborations/Pages/Abarth500.aspx
Nie mam zielonego pojęcia co ten typ kupił (czy w ogóle poprawnie wpisał cyferki?). Ale 500 (nawet nie w wersji Abarth) to porządne auto. Fiat jest dobry w robieniu małych aut. Ale sedana bym już od nich nie kupił..
Dla wszystkich nie ogarniających pl.wikipedia.org/wiki/Abarth
Dla mnie auto byłoby spoko ale musiałoby być bardziej kanciaste.
No ale auto zostało przyrównane do drapieżnej kobiety a nie pakera na koksie.... Więc nie dziwi że jest okrągłe....
Dla mnie auto byłoby spoko ale musiałoby być bardziej kanciaste.
No ale auto zostało przyrównane do drapieżnej kobiety a nie pakera na koksie.... Więc nie dziwi że jest okrągłe....