Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Najlepsze gry o zombie
Konto usunięte • 2013-04-19, 19:17
Trzeci i zarazem ostatni temat o zombiakach jaki przygotowałem. Tym razem przyjrzymy się grom video.

Dwa wcześniejsze:
sadistic.pl/rodzinka-zywych-trupow-vt191604.htm
sadistic.pl/kompilacja-filmow-o-zombie-vt191479.htm

The Walking Dead (2012)

The House of the Dead

Resident Evil

Zombie Shooter 2

Dead Rising 2

Reszta w komentarzach.

Zgłoś
Radysh 2013-04-19, 19:34 10
Panie drogi a gdzie chociażby Dead Island?

Toż to należy suty upierdzielić dziobakowi za brak patriotyzmu!

podpis użytkownika

Popieram KOD - Komitet Ochrony Dachowców
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-19, 19:36 10
Gry nakierowane na multi:

Left 4 Dead

Left 4 Dead 2

Killing Floor

War Z

Gry casualowe.

Plants vs Zombies

Burn Zombie Burn

All Zombies Must Die

Gry z mocnym zacięciem survivalowym.

Day Z

Fort Zombie

Project Zomboid

Gry polskie

Dead Island

Zombie Driver

NecroVision

Gry strategiczne / taktyczne.

Trapped Dead (strategia)

Zafehouse: Diaries (tekstowa)

Dead Block

Gry darmowe (freeware)

Dead Meets Lead

No More Room in Hell

Burning Thirst

Konsolowe exclusive'y

Dead Nation

Lollipop Chainsaw

ZombiU

A na zakończenie gra w której to my sami sterujemy zombiakiem.

Stubbs the Zombie In Rebel WIthout a Pulse
Zgłoś
~CrazyEdek 2013-04-19, 19:40 2
suty ależ żeś zaj🤬

podpis użytkownika

☣ 404 tits not found ☣
Zgłoś
kolborano 2013-04-19, 19:41 1
a własnie Ci pisałem na innym temacie, żeby taką listę zrobić widzę, że mnie wyprzedziłeś. Ja polecam Dead Island ze znajomymi, gierka przednia i wyżyć się można. TWD jako seria też 5+ wg. mnie a niedługo ma się pojawić "sezon 2". Day Z to dodatek do Arma 2 ale z tego co przeczytałem działa z Arma 2 free więc nic tylko zasysać (właśnie zasysam do testów). Zombies killed: 2,147,483,647 oficjalne staty na stronie głównej dodatku więc dzieje się

podpis użytkownika

"Wie pan, Bóg nie zabił tej małej dziewczynki. Los jej nie zarżnął, przeznaczenie nie nakarmiło nią psów. Bóg widział, co działo się tej nocy i chyba miał to gdzieś. Wtedy zrozumiałem. To nie Bóg tworzy ten świat. My to robimy."
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-19, 20:12 1
parę pozycji sobie przypomnę z przyjemnością
Zgłoś
PilotOdTelewizora 2013-04-19, 21:14
@ kolborano, nic z tego... do DayZ, jak i do wielu innych wspaniałych modów wymagany jest oficjalny dodatek Operation Arrowhead, kosztujący bodajże 54 złote w empiku w moim mieśćie. Dla samego DayZ nie warto, jednak do tej gry jest obecnie taka masa modów, że napewno coś dla siebie można znaleźć.
Zgłoś
HAL-9000 2013-04-19, 21:56
Z drivingu jakąś flashową c🤬jowizne wrzuciłeś, a gdzie Carmageddon 2 z wersji EU?!
Zgłoś
MusztardaPL 2013-04-20, 0:59 1
Mogłeś dodać Zombie Panic! Source , za darmo i na Source wiec duzych wymagań nie ma 8)
Zgłoś
RevolutionGFX 2013-04-20, 3:33 1
Przez twoją wstawke Residenta zachciało mi się grać..
Czuje że znowu mnie czeka długa przygoda z czwóreczką
Zgłoś
Radysh 2013-04-20, 3:41
Przepraszam bardzo!
Paczałem, nie było.

podpis użytkownika

Popieram KOD - Komitet Ochrony Dachowców
Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-20, 6:32 1
własnie wczoraj kupiłem Zafehouse Diaries i moge powiedzieć, że gra ciekawa, ale taka dość skomplikowana i trudna.Nie każdy ogarnie, nie każdy się w niej odnajdzie, nie każdemu się spodoba.Gra raczej nei dla mnie, lecz jak kiedyś będę miał więcej czasu, to na pewno przy niej usiąde na dłużej.
Zgłoś
dth 2013-04-20, 11:32
@Czeczeńczyk
Irytująca gra. Ludzie nie zabijają się wzajemnie po 3 dniach zamknięcia w 11-pokojowym budynku z dużą ilością jedzenia, amunicji i żywych trupów na zewnątrz. Ta gra to jakaś kpina z ludzkich relacji, bo nie wiem dlaczego 5 obcych sobie ludzi, którzy mogą polegać jedynie na sobie jako grupie, miałaby łamać sobie wzajemnie ręce, nogi, rzucać w siebie meblami itp. i to zaledwie po godzinie kontaktu. W ogóle, w tej grze wszyscy są rasistami, a jest to dosyć trudne do ogarnięcia, bo podział na rasy nie jest prosty "czarny/biały" tylko są wszystkie odmiany. Przy drużynie 5 osób może się trafić, że wszyscy będą innego koloru, przez co każdy będzie każdego nienawidził na zasadzie "nie jest rasistą, ani nic, ale nie ma ochoty przebywać w jego pobliżu". Jest to denerwujące, bo wiesz, że jeśli wyślesz na patrol swoich 2 najlepszych zwiadowców, którzy za sobą nie przepadają, to na 99% będą się bić i któryś wróci ranny, lub w ogóle nie wróci. No k🤬a, w świecie tej gry ostatnimi żywymi ludźmi jest banda psychopatów, którzy tylko czekają na to by się pomordować. Bez sensu.
Zgłoś
mirage87 2013-04-20, 12:10 11
Project Zomboid to bedzie giera plus nizej cos dla poprawienia humoru

Zgłoś
Konto usunięte 2013-04-20, 15:40
Mod do gry Unreal 3 - The Haunted
Mod jest troche pomieszany zombie + jakies gowno z piekla rodem. Wygral konkurs na najlepszy mod do Unreal'a.
Wg mnie warte sciagniecia i zagrania jezeli ktos gra w Unreal3
moddb.com/mods/the-haunted

Mam tez jeden moj zombie mod do gry c&c Generals - Strategia.
moddb.com/mods/unzombiemod
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie