📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:09

Pilne z kraju:
"znany grafik i satyryk, Krzysztof Boruszewski popełnił dziś samobójstwo poprzez ośmiokrotny strzał w potylicę"
"znany grafik i satyryk, Krzysztof Boruszewski popełnił dziś samobójstwo poprzez ośmiokrotny strzał w potylicę"

kkndkkndkknd napisał/a:
Pilne z kraju:
Po czym , kiedy upadał, nadział się na zestaw ośmiu noży.

@up
Przestań człowieku. W kwestii wybiórczej krytyki naszych dzielnych "bojowników z systemem" atakujących tylko PO masz rację, ale przesadzasz.
Przestań człowieku. W kwestii wybiórczej krytyki naszych dzielnych "bojowników z systemem" atakujących tylko PO masz rację, ale przesadzasz.

@Hangman108 Wez chłopie podaj mi swój numer konta, ponieważ jeszcze w tym roku nie przelewałem pieniędzy na uposledzonych umysłowo.

Cytat:
no i ja się pytam człowieku, dumny ty jesteś z siebie, zdajesz sobie sprawę z tego co robisz? Masz ty w ogóle rozum i godność człowieka? Ja nie wiem, (tu reszta wyziewu z głębii glupoty)

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie