👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Żeby się podniecać tańczącymi nastoletnimi chłopcami to trzeba być chyba pedałem! Albo homoseksualistą!

@up bloowar
może to nie sadystyczne ale po twoim komentarzu można sadzić że na teście Rorschacha to Ty wszędzie widziałeś nastoletnich chłopców
może to nie sadystyczne ale po twoim komentarzu można sadzić że na teście Rorschacha to Ty wszędzie widziałeś nastoletnich chłopców

Ja chciałbym zobaczyć rękę kolesia, któremu by się ona ukręciła, bo powierzchnia nie byłaby zbyt ślizga

BOSman napisał/a:
Ktos zapoda nazwe nutki pls?
zacytuję Penera: Soundtrack
Andrev napisał/a:
zacytuję Penera: Soundtrack
Pener zastrzegł sobie możliwość cytowania jego wypowiedzi: wisisz mu kolejną flaszkę.

podpis użytkownika

BOSman napisał/a:
Ktos zapoda nazwe nutki pls?
The Prodigy - Invaders Must Die
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie