👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

AngryCow - jeszcze kupisz pole bawełny dla nich i reszta Ci zostanie.
Piłka nożna to najbardziej pedalski sport...
0:36 już się zbiera grupa gejów którzy chcą spenetrować jego odbyt.
0:53 i do buzi
0:36 już się zbiera grupa gejów którzy chcą spenetrować jego odbyt.
0:53 i do buzi
bramka jak bramka zadna rewelacja ;o mial takie same prawdopodobienstwo na to ze trafi jak i ze nie trafi ;o

kassper92 napisał/a:
mial takie same prawdopodobienstwo na to ze trafi jak i ze nie trafi ;o
"...I w ósmym poście objawił się geniusz..."

Szkoda, że bramkarz jeszcze nie uderzył się łbem w słupek. Było blisko

Jakaż przewrotność losu..
Co się dzieje z tym światem..
Wszystko staje na głowie..
Ż__ strzela!
Co się dzieje z tym światem..
Wszystko staje na głowie..
Ż__ strzela!
Czego byście kochane pojeby wyżej nie powiedzieli, gola strzelił zajebistego.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie