Zasłużona kara dla gnojów za złe oceny.
W sumie powinni się czieszyć, że poznali ojca i do tego nie muszą go odwiedzać w więzieniu.
no przeciez wystarczy na to zerknac zeby stwierdzic ze to razem ze starym rasowe tłuki
podpis użytkownika
zabić k🤬a wszystkich zap🤬lić
Ich miny mówią wszystko
C................a
2015-04-03, 12:45
Wygląda jak samuraj.
oo k🤬a mój mentor na reszte życia
Do tego dać jeszcze jakieś różowe spodnie i koszulki z justyną biber.
h................o
2015-04-03, 15:35
Chłopcy dostali wcześniej taki wp🤬l, że aż im usta spuchły
Nie mogę zrozumieć tego cz🤬cha, czyżby mówienie jest zbyt wymagające dla niego?
K🤬a nienawidze tego j🤬ego języka cz🤬chów. Za c🤬ja nie moge zrozumiec co mowi
@up
"j🤬y" to bys byl przez przecietnego murzyna ktory pomylilby cie z kobieta j🤬y c🤬lu
Jak się ogarnia angielski to nawet ten plemienny odłam językowy można zrozumieć

No wiadomo, nie zrozumiesz tak łatwo jak człowieka ale przy odrobinie skupienia da się ogarnąć o czym mowa.
podpis użytkownika
"Boże, broń mnie przed przyjaciółmi, z wrogami sam sobie poradzę"
"Work harder" bezcenny komentarz nauczyciela
podpis użytkownika
Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.
Ojciec zapewne miał dokładnie takie same ale c🤬j. W USA jest taki poziom nauczania, że aż jestem zdziwiony że można tam mieć złe oceny. Zresztą murzyni powinni dostawać tylko "A" bo przecież dyskryminacja rasowa.
f................l
2015-04-03, 16:24
wasz inglisz jest o wiele bardziej połamany niż tego o to człowieka , o ile potraficie jakiekolwiek słowa , a niekiedy jest to sporadycznoscia u mnie w kraju.
P................ć
2015-04-03, 16:29
W tym przypadku rasizm jest nieuzasadniony, widać że ojcu zależy na tym żeby synowie nie byli typowymi cz🤬chami sprzedającymi koks w zaułku. Ale czy mu to wyjdzie to raczej wątpię :p