Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
gonzor 2024-06-22, 0:47 2
Mój syn chce psa, jaką podjąć decyzję?
Nadmienię, że nie po to budowałem dom, by mi go zasrał pies, nie po to sadziłem drzewa by oszczywał je pies.
A srał go pies, psa nie dostanie bo i tak ma wszelakie obowiązki w Du*zie !
Zgłoś
mateuszsick 2024-06-22, 6:39 3
Co za jakąś j🤬a padaka to nagrywa. Jakiś k🤬a gnój pewnie co nie zna obowiązków domowych nawet. Zamiast bydle kopnąć w tą k🤬a dupe albo za łeb i na dwór to nagrywa się recholi bo pewnie kto inny będzie to sprzątał.
Zgłoś
FanatiCS 2024-06-22, 13:54
Pies ma przedawnione zatoki około-odbytnicze. To jest przypadłość którą należy ogarnąć odpowiednio wcześniej żeby takich akcji nie było.
Zgłoś
JohnyByrd 2024-06-22, 14:40
majeńka napisał/a:

Normalnie pies to gówno wyliże — a potem pańcia da mu buzi.

No właśnie. Jakby pańcia wylizala, to piesio nie musiałby się wozić dupą po dywanie. To bolesne jest. Gdzie k🤬a są obrońcy zwierząt?
Zgłoś
Rafał14677 2024-11-23, 2:27
majeńka napisał/a:

Normalnie pies to gówno wyliże — a potem pańcia da mu buzi.

To dawaj
Zgłoś