👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Policeman
Powiedz po prostu, że cie własny pies r🤬ał, a nie baw sie w podchody.
Powiedz po prostu, że cie własny pies r🤬ał, a nie baw sie w podchody.

Może jestem dziwny, ale ja mając kilka lat widząc moje martwego psa w kuchni po prostu go ominąłem wziąłem ser z lodówki i powiedziałem mamie "mamo pies zdechł". Zwierz to zwierz zdechnąć kiedyś musi., ciesz się póki żyje, a jak zdechnie? Już nic nie poradzisz.

Nemayu napisał/a:
Może jestem dziwny, ale ja mając kilka lat widząc moje martwego psa w kuchni po prostu go ominąłem wziąłem ser z lodówki i powiedziałem mamie "mamo pies zdechł". Zwierz to zwierz zdechnąć kiedyś musi., ciesz się póki żyje, a jak zdechnie? Już nic nie poradzisz.
bo to nie był twój pies
A jak kiedyś wejdziesz do kuchni i na podłodze zobaczysz kogoś z rodziny martwego to też powiesz człowiek to człowiek umrzeć kiedyś musi?
Pytam tak z ciekawości
Pytam tak z ciekawości
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie