Wyluzowany kolo.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
manson__ napisał/a:
Zastanawia mnie odkurzacz na krześle..
Widzę że nie chodzisz na wesela w ostatnim czasie.
Pan Młody podczas oczepin z zawiązanymi oczami wkłada kutacza w różne dziury... by odnaleźdz dziurę.. swojej wybranki...
Pomijam fakt, że nie oglądam TV, bo muzyka której słucham to jest nisza. Ale, wszyscy moi ulubieni DJ-e, używają właśnie czego? Winyli! I za nic w świecie, nie przerzuciliby się na laptopy. Może to mój subiektywizm, ale uważam, że to świadczy o klasie DJ-a, i nie zmienię zdania.
Jest jeszcze jedna rzecz, której nie zrobisz na laptopie - Scratch
@up up
A ty proszę wracaj do kuchni kobieto i nie wypowiadaj się na tematy o których nie masz zielonego pojęcia!
A ty proszę wracaj do kuchni kobieto i nie wypowiadaj się na tematy o których nie masz zielonego pojęcia!
TB303 napisał/a:
![]()
Tu się jednak nie zgodzę [chyba, że chodzi Ci o sam komputer bez żadnych kontrolerów - wtedy przyznam rację].
Zerknij na 'odtwarzałkę' typu Pioneer CDJ [dość popularna budżetówka]. Jeśli natomiast upierasz się przy gramkach - winyle z timecode. Plus oczywiście oprogramowanie.
Nie będę się rozpisywał bo się nie znam
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie