Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 52 minuty temu
Najlepszy zawód na świecie
konto usunięte • 2013-04-28, 19:28
Analizując gospodarkę, średnią umiejętności wszystkich ludzi w Polsce myślałem jaki zawód byłby najlepszy na świecie ?
Do głowy przyszedł mi tylko jeden,jaki? Ksiądz
Dlaczego?:
- Zarabia przez 7 dni w tygodniu , w niedziela i święta również
- Zarobione pieniądze nie są poddawane opodatkowaniu
- Wybiera czystość duchową dla kasy a mimo to i tak łamie ten postulat
- Wybór dzieci ogromny w przedziale 5-15 lat
- Możliwość zatrudnienia atrakcyjnej gosposi która będzie myła Ci jajka za kasę .
- Gosposia numer 2 - mniej atrakcyjna, najlepiej stara i z doświadczeniem kulinarnym - która będzie Ci robić żarcie
- Wataha dziewic do rozdziewiczenia , specjalnie przystosowane , ubrane w czarne "habity" aby nie naświetlała się błona
- Stała praca z której nikt Cię nie wyrzuci - ekskomunika - dopóki będziesz krył się ze swoimi grzeszkami
- Możliwość naj🤬ia się legalnie przy ludziach a potem na odstresowanie śpiewanie gdzie banda debili śpiewa po Tobie
- Znajomość wszystkiego co dzieje się w okolicy oraz jakie ludzie mają odpały - konfesjonał
- Garaż wyglądający jak Twój wymarzony dom a plebania wyglądająca jak domy Rihanny, Eminema i Gates'a razem wzięte

Przemyślenia własne, możecie śmiało mnie tyrać jeśli się nie zgadzacie
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-04-28, 19:37 42
Trza było iść do seminarium, kto Ci broni? Dałbyś się zaliczyć i miałbyś zaliczone. Amen
Zgłoś
RockyWood 2013-04-28, 20:52 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
BrunerOvned 2013-04-28, 20:59
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
RockyWood 2013-04-28, 21:09 4
@up

że co?
ja rozumiem że tu polska i wszystkich wręcz wypada z błotem mieszać ale z takim hejtem to możesz co najwyżej do swojego bachora wyjechać.

Nie pisałem o nikim konkretnym tępy kretynie. Wracaj do lasu pod kamień skąd wypełzłeś.
Zgłoś
iHadToGo 2013-04-28, 21:34 18
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-28, 21:47 15
Zgłoś
nuker92 2013-04-28, 22:10 5
@up

po co używasz słów, których znaczenia nie znasz
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-28, 22:13 12
aspire3690 napisał/a:

Przemyślenia własne, możecie śmiało mnie tyrać jeśli się nie zgadzacie

"Przemyślenia" to dosyć mocne słowo, które sugeruje, że posiadłeś umiejętność myślenia. Ktoś mógłby się na to nabrać, gdyby nie wcześniejszy tekst.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-28, 22:17 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-28, 22:23 3
Zgłoś
mazin 2013-04-28, 22:26 2
Ja uważam, że najlepiej zostać kawiorowym lewicowcem pokroju Palikota. Cynicznie i bezczelnie mieszać głupszej części społeczeństwa we łbach i doić ich równo.
Zgłoś
Galin 2013-04-28, 22:32 25
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-28, 22:32 3
@aspire3690

Gimbus to stan umysłu.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-28, 22:39 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem