👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

wygralem 19 walk zawodowych na 17 rozegranych
szacunek dla tych reporterow, ze mu nie wybuchaja smiechem w twarz.

Ja tam nie wiem ale...prawie mu uwierzyłem że on te walki wygrał. Prawie udało mu się mnie przekonać. Biedny chłop....nikt mu w to nie chce uwierzyć! LUDZIE...on je wygrał!!! Uwierzcie mu....może wróci wtedy

Ja jebie, on robi z siebie debila za siano. Dokładnie tak samo jak Doda czy Szymon Majewski tylko w innej branży ale wszystko sprowadza się do tego samego. Przecież Najman nawet nie specjalnie dopuszcza do tego żeby dostać po mordzie bo jak tylko nadchodzi chwila gdzie mógłby dostać mocniej, ten odklepuje. Czysty show biznes w myśl zasady "nieważne co o tobie mówią, ważne że mówią".
lapps napisał/a:
wygralem 19 walk zawodowych na 17 rozegranych
szacunek dla tych reporterow, ze mu nie wybuchaja smiechem w twarz.
Gdzie on powiedział, że wygrał 19 z 17 walk ?
Rozumiem, że dawno piwa nie dostałeś i siada Ci na słuch, ale z tego co ja usłyszałem to powiedział 13 z 17.
Axe!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie