właśnie obejrzałem, jakby ktoś nie widział to wrzucam (początek 2 rundy)
podpis użytkownika
Bóg nie jest sadystą, żeby skazywać kogoś na wieczne męczarnie. śmierć to zapłata za grzech, a nie wieczne męczarnie. Po śmierci nie ma nic.
o................9
2012-04-27, 23:40
Myślałem że oni grają w Bomb Mode w CS ,Pan Koks tak stał że aż się prosiło o podłożenie ładunku, ale widać pan Najman zapomniał go wziąć ze sobą.
N................k
2012-04-27, 23:42
Kibice do schodzącego Najmana: "wyp🤬alaj, wyp🤬alaj..."!
Piękna patriotyczna postawa.
czułem, że kto pierwszy wrzuci walkę, zgarnie pierdylion piw
Nie ma op🤬lania się
podpis użytkownika
Chcesz zobaczyć mój opis? - Wciśnij F13.
strasznie się bałem o Burneikę, że kondycha mu nie wytrzyma, a tu jednak - miłe zaskoczenie

ogólnie komentarz na sam koniec owni
podpis użytkownika
Bóg nie jest sadystą, żeby skazywać kogoś na wieczne męczarnie. śmierć to zapłata za grzech, a nie wieczne męczarnie. Po śmierci nie ma nic.
nikomu jeszcze nie zyczylem takiego wp🤬lu jak el p🤬dzie najmanowi. ciesze sie ze burneika zamknal juz mam nadzieje sprawe do konca.
a, no i gratuluje glownej.
Stew
2012-04-27, 23:48
Ludzie! Nie rozumiem jednego...
Typ (Najman) startował już wcześniej w MMA, dostał wp🤬l za każdym razem (przed każdą walką skakał jak kogut). Teraz podobnie. Został rozj🤬y i tyle. Teraz będzie się tłumaczył, że Burneika to waga, że presja publiczności... Ale powiedzcie mi, ILE można znieść upokorzenia (za każdym razem z niego wszyscy pompę cisną, gwizdy przy wejściu na ring, "wyp🤬alaj" przy schodzeniu...
Ja wiem, że to kasa itp. ale ludzie na niego srają, a on dalej brnie... zeszmacić się w imię hajsu? Jakim trzeba być zerem żeby takie coś ze sobą zrobić. Żal mi gościa, bo nigdy nie udzielam w tych wszystkich internetowych hejtach gimbusów, ale muszę powiedzieć: "Daj se k🤬a spokój".
Y................i
2012-04-27, 23:48
El Testosteron znów pokazał co potrafi
K🤬a, ze on sie jeszcze nie powiesil.
r................o
2012-04-27, 23:52
najman (żyd - neumen) tanczy na tym ringu zamiast walczyc o honor pejsatego narodu.
nadaje sie do tanca z gwiazdami tylko...
... tfu tfu do tanca z p🤬dami
f................7
2012-04-27, 23:53
Nie ma w języku polskim słowa, które opisuje poziom żenady, którą swoją osobą reprezentuje Najman. Mam nadzieję, że już nie wróci - a jeśli będzie chciał - nikt z promotorów mu tego nie umożliwi.
nie wiem co ten człowiek ze sobą robi, p🤬li głupoty przed walka a potem ledwo jeden coś zadaje i sp🤬ala jak kura bez głowy no k🤬a weźcie nie trzymajcie, a propos brawa dla Roberta chociaż to mu się należy za walkę ze szmata!
Wy sie z typa śmiejecie, a Najman pewnie grubą kase trzepie obstawiając u buka swoich przeciwników
podpis użytkownika
Pamiętam na kasetach 2Pac - to były czasy,
lecz będą nowe, zapnij pasy
Najman - zasrane żydzicho