👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Czekam na moment, aż wyjdziemy z tego eurolandu bo jedyny plus taki faktyczny z tego, że tam jesteśmy to strefa shengen i tylko tyle.
Zaczniemy w końcu robić na siebie a nie na muzułmanów na zachodzie i te komuchy nie będą nam mówić jak żyć, jak jeść
Zaczniemy w końcu robić na siebie a nie na muzułmanów na zachodzie i te komuchy nie będą nam mówić jak żyć, jak jeść

Za 15 lat przyszli rodzice będą masowo skazywani, za czytanie bajek swoim dzieciom...

Nasza kultura upada na naszych oczach... Oj hejterzy jeszcze zatęsknią za Narodowcami, którzy mogliby przywrócić normalność
Glugsti napisał/a:
jedyny plus taki faktyczny z tego, że tam jesteśmy to strefa shengen i tylko tyle.
Chciałem nadmienić, że strefa shengen nie ma nic wspólnego z unią europejską. Przykład:
-można być w "shengen" a nie być w unii (Szwajcaria)
-można nie być w "shengen" a być w unii (Wielka Brytania)

podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
i kurewa bezrobocie w damskiej sekcji...,tyle zawodow do obsadzenia : spawaczka, budowlanka, gorniczka, szambiarka! nie bo rownouprawnione damy sa tak rowne, ze by sobie paznoty polamaly! tfu kurewa!

Patrzcie państwo - większość feministek była za młodu karmiona bajkami o gosposiach, królewnach sprzątających krasnoludkom, a mimo to jakie wolnomyślicielstwo uprawiają jako samodzielne, dorosłe kobiety.
Niech najpierw pomyślą trochę logicznie. Wierzę, że to potrafią, bo znam kobiety miażdżące mnie swoim intelektem. Ale tak to jest jak się wbija na mównicę w pierwszym dniu okresu i po długim poszczeniu...
Niech najpierw pomyślą trochę logicznie. Wierzę, że to potrafią, bo znam kobiety miażdżące mnie swoim intelektem. Ale tak to jest jak się wbija na mównicę w pierwszym dniu okresu i po długim poszczeniu...

jacy źli he he...ach- każdy rodzic czyta swojemu dziecku co uważa za słuszne, jak się zostawia wychowanie szkole to inna kwestia, pozdro! bul bul bul
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie