Chcieliście Unii to teraz przyjmujcie jej debilne postanowienia na klatę

W dupach się poprzewracało ! Trochę łańcucha chłopy poluzowały i już k🤬a rewolucję będą robić. Niech zap🤬lają te idiotki do c🤬tych walczyć o prawo kobiet, bo tam baba zna swoje miejsce, a jak coś jej nie pasi, to na placyku chłop ją kładzie i nap🤬lą jej kamieniami.
Zak🤬ię z laczka i poprawię z kopyta.
podpis użytkownika
"Jak powstają twoje posty?" - gdy mnie ktoś tak spytaZak🤬ię z laczka i poprawię z kopyta.

I gdzie są w takich momentach piewcy Związku Socjalistycznych Republik Europejskich?

Poj🤬o ich.
Miejsce samicy jest przy dzieciach, a więc w domu. I to jest najbardziej uniwersalne prawo - prawo natury.
Owszem, dzisiejszy model zachodniego społeczeństwa daje szanse kobietom na samorealizację i karierę zawodową, ale biologii i tak nie oszukasz... Za dwadzieścia lat lobby homoseksualne będzie się pewno domagało zakazywania książek w których przedstawiono małżeństwo jako związek kobiety i mężczyzny.

Miejsce samicy jest przy dzieciach, a więc w domu. I to jest najbardziej uniwersalne prawo - prawo natury.
Owszem, dzisiejszy model zachodniego społeczeństwa daje szanse kobietom na samorealizację i karierę zawodową, ale biologii i tak nie oszukasz... Za dwadzieścia lat lobby homoseksualne będzie się pewno domagało zakazywania książek w których przedstawiono małżeństwo jako związek kobiety i mężczyzny.
pewnie k🤬a zap🤬lcie jeszcze bajki i wychowujcie dzieci na grach komputerowych. ja p🤬le tych feministek to juz nawet r🤬ac by mi sie nie chcialo

Ja rozumiem, że kobiety chcą równouprawnienia. Nie mam nic przeciwko tak szczerze. Ale, k🤬a, to co te jebnięte feministki wymyślają jest już chore. Zakazać bajek w których mężczyzna pracuje a kobieta zajmuje się domem? K🤬A MAĆ, to jest naturalny model rodziny od co najmniej 4 tysięcy lat, a jakaś banda jebniętych na mózg klientek chce to negować? Powinny się jebnąć w łeb, może by zmądrzały.

No cóż, zakazywanie przekazywania jakichkolwiek treści (a tu k🤬a chodzi o bajki jeno) niezgodnych z IDEOLOGIĄ rządzących kojarzy się tylko z jednym-> Totalitaryzmem, jak można mówić o tym że Unia Europejska jest demokratyczna i zapewnia wolność?!? To już jest normalnie puk🤬ione...
Suty_dziobaka napisał/a:
Poj🤬o ich.
![]()
Już to robią, np. we Francji jeżeli dobrze pamiętam. Rozmawiałem o tym z nauczycielem od WOSu
podpis użytkownika
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

K🤬a mać, ale wy panikujecie. Jakaś idiotka coś sobie ubzdura, a wy już w płacz jakby to miało się zaraz stać standardem.