Velture może już wysłała swoje krągłości tylko nie zauważyłeś?
podpis użytkownika
"Prawda jest tylko jedna - konkretna"

Podoba mi się taka moda. Dziewczyny, wprowadzać! Raz, raz!

hellbwoi, dla Ciebie może być i ta, jeśli Ci się podoba to nie widzę, żadnego problemu
paulaaaa1986, ale ja nie wiem, dopytuje tylko, lubię krąglejsze laski, ale bez przesady. Może cyknij jakieś foto do lustra komisyjnie obejrzymy, a jak się wstydzisz, możesz na priv, zostanie u mnie na privie, to moge zagwarantować. [:

hellbwoi, jestem skłonna się zgodzić, tylko kto będzie w komisji? bo teraz nie wiem czy wrzucić zdjęcie tu czy na priv
macie jakis feedback ?
podpis użytkownika
"Czlowiek ma sie rozwijac a nie byc hamowany przez obiekt ktory ma co innego miedzy nogami niz on"
paulaaaa1986 napisał/a:
hellbwoi, jestem skłonna się zgodzić, tylko kto będzie w komisji? bo teraz nie wiem czy wrzucić zdjęcie tu czy na priv
Jak wrzucisz tu to mniemam wszystkie członki forum, o pardon, członkowie. Jak na priv to zaś ja i moja prywatna opinia. [:

hellbwoi napisał/a:
Jak wrzucisz tu to mniemam wszystkie członki forum, o pardon, członkowie. Jak na priv to zaś ja i moja prywatna opinia. [:
I tak nie zar🤬asz

by DG
paulaaaa1986 napisał/a:
To ja się mogę zgłosić na ochotnika

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
paulaaaa1986, To jak będzie
Materiał porównawczy mamy, tak się nosiły laski u mnie w lutym. Teraz mamy wiosnę więc do lata pewnie długość jeszcze zmaleje.
Materiał porównawczy mamy, tak się nosiły laski u mnie w lutym. Teraz mamy wiosnę więc do lata pewnie długość jeszcze zmaleje.