Bóg tworzy taką odzież, Diabeł przekonuje grube kobiety, że powinny ją nosić.
Ja jestem za, a chińska produkcja gwarantuje za małe rozmiary na grube lochy, więc wszystko jest ok

To jest tak samo dobre jak te obcisłe spodnie typu legginsy. Wszystko fajnie jak założy to jakaś niezła dupa ale czar pryska jak zaczynają w tym latać wieloryby.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

a grube to od jakiego rozmiaru się zaczynają? bo w legginsy jeszcze moja okrągła dupa się mieści
@up
Według pedałów modowych to gruba jest każda która ma rozmiar ponad 0 a cycki ponad małe A-.
Według normalnych facetów to mniej więcej jak zaczyna wyglądać tak:
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Według pedałów modowych to gruba jest każda która ma rozmiar ponad 0 a cycki ponad małe A-.
Według normalnych facetów to mniej więcej jak zaczyna wyglądać tak:

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
paulaaaa1986 napisał/a:
Velture, dzięki Tobie odetchnęłam z ulgą
Poza spokojnym oddechem u pań potrafię jeszcze więcej

podpis użytkownika
paulaaaa1986 napisał/a:
a grube to od jakiego rozmiaru się zaczynają? bo w legginsy jeszcze moja okrągła dupa się mieści
Daj fotkę swojej okrągłej dupy, to Ci powiem czy jesteś gruba

podpis użytkownika
Слава Україні! Героям слава!

Velture, podejrzewam, że wtedy oddech nie byłby spokojny
paulaaaa1986 napisał/a:
Velture, podejrzewam, że wtedy oddech nie byłby spokojny
Widzisz jaki wszechstronny jestem

podpis użytkownika