ciekawe jakby skakał gdyby ją sobie w dupę wsadził
dobry towar na zakonczenie imprezy
CoJaTamK🤬aWiem,
jak sie robi takie fotki ?
Konto usunięte
2014-01-02, 0:22
jeżeli po zjedzeniu papryczki czujesz ból to...
usiądź wygodnie i rozkoszuj się bólem

ból jest dobry
Konto usunięte
2014-01-02, 0:23
C🤬j ze zjedzeniem,
Musiał pójść niezły ogień z dupy na drugi dzień.
A tu konsumpcja czystej kapsaicyny. Około 16x mocniejsza (w skali Scoville'a czysta kapsaicyna ma wartość ~16 mln)
Skrystalizowana na papierze
Płynna
podpis użytkownika
Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.
pikuś, hasło: Późna, ciekawe czy ktoś tu jest ;D
Konto usunięte
2014-01-02, 1:38
Ja to c🤬a jestem, bo papryczka pepperoni mnie piecze w buzi i od razu muszę popijać... szacunek dla tego gościa
Habanero zjadłem.Łyżkę stołową kruszonego chilli zjadłem na miękko ale po tym bym chyba nie ogarnął
Hehe.K🤬a też mi się tak odbijało
Cytat:
Obrazek od Onizuka
I tak ranking ostrości na tym obrazku już nie aktualny.
Najnowsze odkrycie "Papryka Trinidad Scorpion Butch" jest niemal tak ostra jak czysta Kapsaicyna
1 463 700 jednostek w skali Scoville'a
ostrakuchnia.pl/content/view/54/44/
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Konto usunięte
2014-01-02, 3:18
Ostatnio właśnie zjadłem tą samą co koleś na filmiku. Musze powiedzieć, że aż tak źle ze mną nie było i całkiem szybko przeszło... dodam więcej, że srania specjalnie bolesnego też nie miałem. Aczkolwiek, nawet największy twardziel uroni łzę i zacznie telepać po takiej papryczce.
Jeżeli macie zamiar coś takiego op🤬lić to radzę zafundować sobie karton mleka i po zażyciu tego świństwa przetrzymać porządniejszego łyka w mordopysku, a dopiero potem przełknąć. Jak już przestanie palić na tyle, że można spokojnie złapać oddech to zagryźć czymś sycącym, żeby na klopie dupy nie urwało. Mnie pomogło.
Konto usunięte
2014-01-02, 4:52
Onizuka napisał/a:
Obrazek
dla zainteresowanych
Te jednostki Scoville'a się czyta chyba jako "sk🤬iela". Taka nazwa jest bardziej adekwatna do polskich warunków.