Piękne chwile przypominające mi dzieciństwo. Adam byłeś, jesteś i będziesz wielki. Będę mógł się na starość pochwalić, że oglądałem jak jako jedyny zdobywałeś 3 razy z rzędu Kryształową Kulę.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:22
🔥
Niewypał
- teraz popularne
Z całym szacunkiem dla wszystkich, ale jak dla mnie to najlepszy sportowiec Polski
Ja nigdy nie zapomnę tego skoku, a dokładniej reakcji trenera (Trondheim 2001 r.)
Jedyne czego żałuję, że nie ma krzyku Szaranowicza
EDIT: Dodam jeszcze film od siebie o naszym kochanym Adasiu
Dla zainteresowanych polecam film:
watch?v=Np1JgaE1JC0
Chronologiczne zestawienie największych sukcesów
Jedyne czego żałuję, że nie ma krzyku Szaranowicza
EDIT: Dodam jeszcze film od siebie o naszym kochanym Adasiu
Dla zainteresowanych polecam film:
watch?v=Np1JgaE1JC0
Chronologiczne zestawienie największych sukcesów
I tu widać jak Adam dominował, bezapelacyjne zwycięstwa, a nie to co teraz... podniecają się jakimś szlirencauerem, który za każdym razem wygrywa po kilka dziesiątych punkta, a nikt się nie może doliczyć dlaczego i kto mu te punkty dodał. Ile razy było tak, że wszyscy dostają punkty na minusie za wiatr, a ten typ na plusie, w dodatku wysokie noty za lądowanie na dwie nogi, nawet wyższe, niż ci, którzy lądowali telemarkiem.... To już nie to co kiedyś...
powiedzcie mi, co to była za skocznia na której Małysz z nastego miejsca po I skoku zajął bodajże 1wsze po II skoku( na podium był na bank)
Adaś pokazuje ze stać go na wiele skoki a teraz dakar Szacun mam dla niego i nie rozumiem ludzi znaczy dzieci ktorzy go nie lubią
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie