👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak miałem 9 lat moja świadomość na temat seksu była bardzo ograniczona. Moje poczucie humoru pozostawiało wiele do życzenia, a to co mi się wydawało błyskotliwe i fajne zazwyczaj dla starszych ode mnie było po prostu głupie. Takie prawo dziecka. Dzięki bogu nie było wtedy internetu i moja głupota zostawała wśród najbliższej rodziny i grupki kolegów. Teraz takie bzdury idą w świat i trafiają na strony dla dorosłych żeby zblazowani internauci mogli się pośmiać i poobrażać dziecko. Internet powinien być tak minimum od 13 roku życia, bo wtedy człowiek powoli zaczyna się wstydzić swojej głupoty. Taki gówniarz natomiast nieogarnia w ogóle kontekstu tego co pisze, do kogo i po co.
Słabo kogoś oceniać tylko po avatarze jaki sobie ten ktoś wstawił na fejsa. Znam wiele osób które maja swoje zdjęcia za gnoja- nie wiem dlaczego, nie pytajcie ale to ich profil ich decyzja. A to że robią z siebie debili publicznie to inna sprawa.
Co nie zmienia faktu że komentarz jest dość trafny, jakby nie było.
Co innego jeśli to faktycznie gówniarz i chciał zabłysnąć czymś o czym nie ma pojęcia.
Co nie zmienia faktu że komentarz jest dość trafny, jakby nie było.
Co innego jeśli to faktycznie gówniarz i chciał zabłysnąć czymś o czym nie ma pojęcia.
Zapewne usłyszał to od swojej matki, która nie miała tyle szczęścia

To powiadacie, że teraz na sadola można wstawiać żarty 3 kategorii (pomielone razem z budą) wstawione na "fejsika" przez fake konta? Quo vadis sadisticus
Jego ojciec mógł to powiedzieć dzięwięć miesięcy zanim on się urodził.
Mógł :]
Mógł :]
Zuku1916 napisał/a:
To powiadacie, że teraz na sadola można wstawiać żarty 3 kategorii (pomielone razem z budą) wstawione na "fejsika" przez fake konta? Quo vadis sadisticus
hehe bocie nie wiesz to sie nie odzywaj. Konto nie jest fake bylo pare dni temu na innym portalu z nazwiskiem i jest jak najbardziej autentyczne. stfu
Nikt nie pomyśli, że to może być zdjęcie z neta lub z czasów gdy miał 10 lat. Dziś przez internet dzięki starszym cudakom uczą się tych pojęć chociaż nie koniecznie muszą mieć dla niego sens. Schemat tekstów jest ten sam.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie