Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

w rosji jest bardzo dużo różnych ciemnych nacji, muzułmanie to tylko mały procent i co ciekawe oni wcale nie są najgorsi
Jeden z polityków kiedyś powiedział, że niektórzy Polacy tak nienawidzą Rosji, że gotowi są do spalenia Polski i Polaków jeżeli choć w małym stopniu zaszkodzą Rosji.
W skrócie:"Bardziej nienawidzą Rosji niż kochają Polskę"
Np. ok. 2007 roku L.Kaczyński proponował USA stoczenie wojny z Rosją naszymi rękoma i na naszym terenie.
Z kolei wielu jest w stanie np. kaleczyć zasady ojczystego języka i pisać z błędami ortograficznymi (pokazując, że w dupie mają ojczysty język) aby tylko pokazać swoją "nienawiść do Rosji".
Czy Ty reż bardziej nienawidzisz Rosji i Rosjan niż kochasz Polskę i Polaków?
Jeden z polityków kiedyś powiedział, że niektórzy Polacy tak nienawidzą Rosji, że gotowi są do spalenia Polski i Polaków jeżeli choć w małym stopniu zaszkodzą Rosji.
W skrócie:"Bardziej nienawidzą Rosji niż kochają Polskę"
Np. ok. 2007 roku L.Kaczyński proponował USA stoczenie wojny z Rosją naszymi rękoma i na naszym terenie.
Z kolei wielu jest w stanie np. kaleczyć zasady ojczystego języka i pisać z błędami ortograficznymi (pokazując, że w dupie mają ojczysty język) aby tylko pokazać swoją "nienawiść do Rosji".
Czy Ty reż bardziej nienawidzisz Rosji i Rosjan niż kochasz Polskę i Polaków?
są gorsze rzeczy niż pisanie rosja z małej litery, można na przykład uznawać, że rosja jest przyjaznym państwem i to już jest prawdziwy dowód, że ma się w dupie Polskę i Polaków, albo jest się kompletnym idiotą

są gorsze rzeczy niż pisanie rosja z małej litery, można na przykład uznawać, że rosja jest przyjaznym państwem i to już jest prawdziwy dowód, że ma się w dupie Polskę i Polaków, albo jest się kompletnym idiotą
Nie sposób się nie zgodzić z Tobą.
Tylko dlaczego ruscy mieliby być przyjaźni wobec nas skoro oddaliśmy ukrom całą naszą broń i zezwalamy na tranzyt broni m.in. z USA od której giną tysiące ich ojców i synów?
Z kolei od Ukraińców wypadałoby już oczekiwać trochę przyzwoitości, wdzięczności i sympatii zamiast ciągłego dej, dej i wincyj, wincyj, o prowokacyjnym mordowaniu Polaków już nie wspominam.
Czy może nie?
Nie sposób się nie zgodzić z Tobą.
Tylko dlaczego ruscy mieliby być przyjaźni wobec nas skoro oddaliśmy ukrom całą naszą broń i zezwalamy na tranzyt broni m.in. z USA od której giną tysiące ich ojców i synów?
Z kolei od Ukraińców wypadałoby już oczekiwać trochę przyzwoitości, wdzięczności i sympatii zamiast ciągłego dej, dej i wincyj, wincyj, o prowokacyjnym mordowaniu Polaków już nie wspominam.
Czy może nie?
nie wnikam w Twój tok rozumowania, jednak upierałabym się przy stwierdzeniu, że jak ruskie skończą z Ukrainą, to przyjdzie kolej na nas...
Pojeździjcie pociągami i autobusami to też napotkacie młodych chamów co się ryją jakby sami byli. O turystach to już nawet nie ma co mówić, zastanawiam się czasem jak w ich krajach oni funkcjonują (szczególnie angielskojęzyczni, a im ciemniejszy kolor skóry tym większe bydło).
Dokładnie Polaczki też potrafią i to nawet nie kwestia patologii tylko zj🤬ej głowy sytuacja z wczoraj .. wysiadamy z ziomkiem z autobusu na lotnisku w Krk ludzie się pchają jakby coś k🤬a za darmo rozdawali albo uciekaliby ogólnie młyn jak h🤬j ziomek trzyma telefon w ręce i nagle jeb jakiś typ wytrąca mu go i nie zatrzymuje się nawet na sekundę biegnie dalej ja mówię co z h🤬j nawet się nie zatrzymał i typka ruszyło stanął w miejscu odwraca się i niepewnym głosem mówi że nie widział my na niego a on zez jak h🤬j na siebie i sytuacja się rozj🤬a bo straciliśmy powagę ja mówię no k🤬a serio nie widział płacząc ze śmiechu ziomek odrazu też zaczął cedzić i już h🤬j z telefonem zostawiliśmy delikwenta w spokoju bo nie dalibyśmy rady patrzeć mu w oczy
Okazało się, że to był niewidomy, tylko do autobusu już sobie laskę złożył :/
Co mnie ludzie na przystanku zj🤬i...

nie wnikam w Twój tok rozumowania, jednak upierałabym się przy stwierdzeniu, że jak ruskie skończą z Ukrainą, to przyjdzie kolej na nas...
Nie potrzebnie się boisz.
No widzisz, oglądasz i słuchasz tylko "naszej" zakłamanej tvnp-olsat i to dlatego tak wygląda - jak z pandemią i obowiązkowymi szczepieniami. A Putin to wszystko zakończył w 24 godziny, pamiętasz jeszcze?
Na podstawie tego jednego faktu - zakończenie pandemii w 24 godziny jak określiłabyś Putina - dobry czy zły? xd
Niestety wszyscy mamy jeszcze w głowie Zimnego Lecha, który p🤬lił, że "najpierw Gruzja, ..a potem my."
Niepotrzebnie. To było kłamstwo i operacja fałszywej flagi.
A głupki ciągle to powtarzają.
Zapomniał Lechu jedynie dodać, że to nie ruscy uderzyli na Gruzję, A Gruzja zaczęła ostrzeliwać Osetię i Abchazję mordując około tysiące cywilów, przez co Osetia i Abchazja poprosiła ruskich o pomoc.
Gruzja robiła to na rozkaz prezydenta Saakashwilego, który obecnie odsiaduje kilkunastoletni wyrok za ludobójstwo i zbrodnie wojenne. Wiedziałaś o tym?
Wiedziałaś, że Saakashwili robił to na "prośbę" amerykanów?
To jest dokładnie ta sama sytuacja co na Ukrainie. Rząd w Kijowie prowokacyjnie narzucił dwóm swoim republikom dyskryminacyjne prawa i użył ukraińskiej armii - postanowili zrobić z nich niewolników. Okręgi, które wypracowywały ponad 30% dochodu narodowego, był ograbiane z pieniędzy przez Kijów, który inwestował je w Zachodnią Ukrainę, a do Doniecka i Ługańska trafiało mniej niż 3% z tego.
Donieck i Ługańsk zamiast położyć uszy po sobie, zaczęli się buntować i w końcu bronić i również poprosili ruskich o pomoc z powodu ogromnej dysproporcji sił. Ruscy weszli tam po 8 latach próśb i błagań o pomoc Doniecczan. Wiedziałaś
Wojna w Dombasie i Ługańsku trwa od 2014-go roku. A w "naszych" poj🤬ych mediach wmawiali nam, że to ruscy ostrzeliwują Donieck i Ługańsk gdy faktycznie robili to Ukraińcy. Nawet tu na sadistiku był film jak ukraińskie BWBy rozjeżdżały barykady w Mariupolu w 2014 roku!!
Ostatnio ciężko coś znależć na sadolu z Doniecka...
. A na YT masz jeszcze przemowę z 2014 prezydenta Poroszenki jak mówi o Doniecku i Ługańsku, że "nasze dzieci będą chodzić do szkoły podczas gdy ich dzieci będą chować się po piwnicach przed naszymi bombardowaniami..." To powszechnie znane nagranie jeszcze sprzed ery AI.
W latach 2014-2022 Ukraińcy zamordowali ponad 18 tysięcy cywilów w Doniecku prowokując Rosję.
Zapytasz dlaczego tak się stało czy po prostu stwierdzisz , że "ruscy źli napadli i c🤬j!"
A wszystko zaczęło się od Syrii w 2014 roku gdy amerykańska flota pacyficzna chciała uderzyć na Syrię i Iran rozpoczynając III wojnę Światową.(zablokowanie bazy surowcowej Chinom)
Wówczas Rosja wyprowadziła swoją flotę czarnomorską z Sewastopola i postawiła jankesom na drodze. Amerykanie stchórzyli i wycofali okręty, ale od razu rozpoczęli akcję przejęcia i zablokowania Sewastopola z ruskimi okrętami rękoma Ukraińców.
Słynny telefon Sekretarz Stanu USA Victorii Nuland, że USA wydało 10 miliardów $ na "demokrację na Ukrainie i Ukraina musi ich słuchać"
Tak, dobrze czytasz. Putin dał nam jeszcze 10 lat pokoju - na Ukrainie wbrew pozorom nic się nie zmieniło - wojna trwa tam od 2014 roku. Sam miałem w robocie na prawdę poj🤬ego ukra co był w Doniecku i mordował ludzi przez 1,5 roku pojeb, serio.
Miałem też innego, który u nas skończył Politechnikę, a od 2018 roku ukrywał się w Polsce bo w domu już czekał bilet na front.
Ten był na prawdę super gościem.
Absolutnie nie wierzę że z Rosją nie da się dogadać. Tak, wiem że to nie jest popularna teza
To że tyle tracimy na tej wojnie jest spowodowane działającą agenturą ukraińsko-rosyjsko-amerykańsko-ż__owsko niemiecką.
I główną rolę gra tu 4000 godzin nagrań z burdeli na Podkarpaciu braci Rysicz na których różni politycy, urzędnicy, oficerowie, dygnitarze, dziennikarze, redaktorzy gw🤬cą dzieci a które to nagrania są w rękach ukraińskiego SBU i Zełeńskiego.
Jak poszperasz to dowiesz się, że właśnie z tego powodu Marszałek Sejmu Kuchciński stracił swoja funkcję.
Nie bój się.
Najważniejsze to nie dać się napuścić i uderzyć na Rosję.
Jeżeli by tu ruscy weszli w co baaardzo wątpię,( bo po c🤬j by tu wchodzili????
Tu mieliby gorzej jak w Afganistanie!)
To będziemy się nap🤬lać.
Prawdziwym problemem jednak jest zbankrutowana i sypiąca się UE i UK, która będzie parła do wojny aby zamaskować swoją sytuację.
Nie bój się

Prawdziwym problemem jednak jest zbankrutowana i sypiąca się UE i UK, która będzie parła do wojny aby zamaskować swoją sytuację.
Nie bój się
Dziękuję Władymirze Władymirowiczu, wierzę Wam!

Dziękuję Władymirze Władymirowiczu, wierzę Wam!
Wiem, dla osoby która była tak przerażona, że dała sobie wstrzyknąć pewien nieznany preparat co najmniej 2x, a prawdopodobnie nawet 3 dawki, nie jest łatwo racjonalnie używać rozumu, zwłaszcza że wbrew obiegowym opiniom, myślenie boli.
Trochę przypominasz mi sytuację z 2015 roku. Moi rodzice przesiąknięci antyrosyjska propagandą w Radiu Maryja i Macierewiczem, że już, już Rosjanie nas zaatakuja i odbija "Przesmyk Suwalski", byli przerażeni i pytali mnie z ogromną troską, jak sobie poradzimy jak nas Putin zaatakuje bo my mieliśmy wtedy malutkie dzieci.
Ponieważ interesowałem się tymi sprawami bazując m.in. na anglojęzycznych mediach, chyba ze 2 godziny im tłumaczyłem, że RM wmawia im kłamstwa z Macierewiczem na czele i myślę że ich choć trochę uspokoiłem.
Podsumowując, chciałbym aby podobno polski prezydent Duda dbał choć w 1% o interesy Polski, jak Putin dba o interesy Rosji, zamiast się myziać z Zelenskim i oddawać ukrom naszą broń, majątek, socjal, utrzymywać ich całą budżetówkę za nasze pieniądze. Za to i POPiS z przystawkami i Duda powinni trafić do pierdla.
Bo jak do tej pory i rząd i prezydent jest jedynie gwarantem interesów obcych (Niemcy, Francja, Ukraina, USA, UK, Izrael) w Polsce naszym kosztem.
Pojeździjcie pociągami i autobusami to też napotkacie młodych chamów co się ryją jakby sami byli. O turystach to już nawet nie ma co mówić, zastanawiam się czasem jak w ich krajach oni funkcjonują (szczególnie angielskojęzyczni, a im ciemniejszy kolor skóry tym większe bydło).
Czarni to nie ludzie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie