👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

2.25 - co by babki u nas na poczcie tak pracowały to by takich kolejek wiecznych nie było

usain bolt najszybciej biega. a taka pizze to kaqzdy glupi by zrobił,
a i ten saper jak dobrze zobaczycie to jest przyspieszone i to sporo, bo zobaczcie na ta buzke po kazdym kliknieciu, troche za szybko ona mruga
pozdrawiam uwaznie ogladajacych

Saper nie przyspieszony tylko jak on tak klika to to słonko waruje po prostu popatrz sobie zresztą na licznik czasu :]

XMATE napisał/a:
Ułożył kostkę w 9,18s :o
7.08 nowy rekord chyba

apropo układania kostki rubiak na czas wykop.pl/ramka/254128/polska-jest-swiatowa-potega-w-speedcubingu
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie