👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Up Dam ci dobrą rade, rozpędź sie na plaży, wpisz "Seaways" i chlup, masz amfibie.

Jedyne co pamiętam z filmiku, to ta fajna dupeczka na początku. Chyba będzie pamięciówka

@flourishman
Przewiń sobie filmik do początku i zapałzuj, bo żal mi się ciebie zrobiło.
Przewiń sobie filmik do początku i zapałzuj, bo żal mi się ciebie zrobiło.
Jak bym jeszcze mieszkal na mazurach... a tak mam tylko sadzawke w parku u mnie w miescie. To bym sobie polaaataaal....

kokos654321 a ty za to jesteś geniuszem z 170 IQ, wyzywając kogoś od jebniętego podając zero powodów. Dupsko boli, bo koleś ci udowodnił, że sobie czymś takim nie pojeździsz? A w sumie to idź i zarabiaj, udowodnij mi i Nihiliście jak bardzo się mylimy

kokos654321 napisał/a:
Nihilista ale jesteś jebnięty...
Niestety, jest to typowy argument pospólstwa na przedstawione fakty. No, prawie się obraziłem.
Postarałem się, napisałem w miarę elegancki post, a tu co? Nieładnie.
Ludzi myślących zapraszam do dalszej dyskusji i wymiany argumentów. Niedojrzałym fanatykom anarchii obrażonym na podatki dziękuję, pozdrawiam.

250 konne v6 jednak nie jest do końca amerykańskie . Jak by tam siedziało jakieś v8 albo HEMI to by był prawdziwy amerykanie a to jest jakaś popierdółka
@rocky wood to przykre ,że niektórych stać a ludzi którzy uczciwie pracują nie stac. Zycze ci z calego serca aby cie kiedys bylo stac na taka.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie