👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

To w ogóle skręca?
Ekolodzy mogliby położyć się rzędem przed nią w ramach protestu, byłby piękny, opieczony i skwierczący hard. ^_^
Ekolodzy mogliby położyć się rzędem przed nią w ramach protestu, byłby piękny, opieczony i skwierczący hard. ^_^

jak to obejrzą kierowcy tirów w Polsce,to strach będzie na droge wyjechać.
no dobra fajne to tylko po co komu taki samochód?
Nie ma jak wydać parę milionów na prototyp ciężarówki, której wyczyny możemy podziwiać, bo ktoś telefonem na widowni z pół kilometra odległości nagrał. Kasy zabrakło na kamery?
Nie ma jak wydać parę milionów na prototyp ciężarówki, której wyczyny możemy podziwiać, bo ktoś telefonem na widowni z pół kilometra odległości nagrał. Kasy zabrakło na kamery?

jaki jest sens wsadzania silnika od samolotu do ciezarowki, i wmawianie, ze to nadal auto ?
BongMan:
Cytat:
witam właścicielaI właściciel - człowiek o najmniejszym penisie na świecie
![]()
A ja myślałem, że silniki odrzutowe określa się siłą ciągu, a nie kucykami :/
A nawet jeśli mocą, to ta moc nie ma tutaj żadnego znaczenia, bo moc silnika nie jest przenoszona na koła.
A nawet jeśli mocą, to ta moc nie ma tutaj żadnego znaczenia, bo moc silnika nie jest przenoszona na koła.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie