moze i najszybszy... ale filmik zrobiony tak odpychająco, ze chyba bym za free nie poszedl
Krecone w tak pochmurny i depresyjny dzien.... na poczatku jak jest POV to niewiadomo czy ktos wogole jedzie czy to pusty przejazd, spac sie chce a predkosci nie widac. Pozniej jakis grubas ze sztucznym entuzjazmem, spuszcza sie nad tą kolejką i wygląda jak polscy aktorzy z klanu czy innego gówna - gra aktorska poziom zero.

Jak już ktoś jest w Abu Dhabi to polecam odwiedzić, sam byłem i wrażenia super, do tego na wyjściu dostajesz zdjęcie swojej powykrzywianej mordy podczas przyśpieszenia .

@up
pokaż swoją mordę to uwierzę
PS: jak kasztany w Abu Dhabi ???
pokaż swoją mordę to uwierzę

PS: jak kasztany w Abu Dhabi ???

Pod wieczór Ci mogę wysłać na pw, bo jetem obecnie w pracy. Wiem że 3/4 użytkowników sadola jeździ na erazmusa do sosnowca i to szczyt ich osiągnięć, no ale jednak jest ta 1/4 . Co do kasztanów, to luzik, Twojej starej kilo przywiozłem :d

Nie ma takiej opcji żebym na takie coś wsiadł. Nawet jakby mi dopłacili.
Roller zbudowany przez Ferrari, tutaj macie inny POV.
~Władysław St. Reymont, Ziemia Obiecana
podpis użytkownika
,,Siłę człowieka, mierzy się ilością jego nieprzyjaciół.''~Władysław St. Reymont, Ziemia Obiecana
Znam szybszy.
- Kochanie, czy smakuje Ci zupa?
- Szczerze?
- Tak.
- Lekko przesoliłaś...
- Tak.
- Lekko przesoliłaś...

podpis użytkownika
Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.______________
youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA

Nienawidze wesołych miasteczek, rollecoasterów i tego typu rozrywki. Musieli by mi płacić żebym w to się bawił...

taka gapa jakby wleciała przy takiej prędkości to może zabić...nope nope nope