👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
rozumiem w UK i np. Kanadzie czy Australii, ale u nas... Poziom dziennikarstwa taki, że zamiast poważnych tematów mamy przepychanki polityczne albo newsy takie jak ten- przez 24h na dobę :/

Wszystko byleby nie mówić o tym, że wszystkie podatki zostały podwyższone, odsetek samobójstw jest w POlsce wyższy niż w Grecji pogrążonej mitycznym kryzysem gdzie i tak zarabia się 2 razy więcej, że dziura budżetowa urosła na tyle, że premier nie dał rady już kłamać, że robi się wszystko byśmy nie mieli nic z naszego gazu łupkowego itd. Dziękujemy lemingom!
kolejny temat zastępczy, który nie pokazuje nędzy jaka nas ogarnia i nieudolności polityków. Który to już w ciągu ostatnich paru miesięcy?
-Mama Madzi i show Rutkowskiego
-Facet który chce wysadzić Sejm
-Ksiądz Lemański
-Lizanie nóg księży z bitej śmietany
-Grycanki
-Smoleńsk
-Violetta Villas + wszystkie zmarłe gwiazdy, których tematy wałkowane są tygodniami
-Kadra w piłce nożnej
+ sto tysięcy innych równie bezsensownych tematów. A o diametralnie rosnącym zadłużeniu, korupcji, kolesiostwie, podnoszeniu podatków i podniesieniu wieku emerytalnego ile mówiono? Jeden, góra dwa dni i zamieciono pod dywan. Ludzie pokrzyczeli, postrajkowali i koniec. Polska niezależna telewizja.
-Mama Madzi i show Rutkowskiego
-Facet który chce wysadzić Sejm
-Ksiądz Lemański
-Lizanie nóg księży z bitej śmietany
-Grycanki
-Smoleńsk
-Violetta Villas + wszystkie zmarłe gwiazdy, których tematy wałkowane są tygodniami
-Kadra w piłce nożnej
+ sto tysięcy innych równie bezsensownych tematów. A o diametralnie rosnącym zadłużeniu, korupcji, kolesiostwie, podnoszeniu podatków i podniesieniu wieku emerytalnego ile mówiono? Jeden, góra dwa dni i zamieciono pod dywan. Ludzie pokrzyczeli, postrajkowali i koniec. Polska niezależna telewizja.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie