👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Cytat:
Kok jest to damska fryzura polegająca na związaniu włosów z tyłu głowy lub na jej czubku. Istnieją różne rodzaje koków. Najpopularniejszymi z nich są:
* kok "banan" (podłużny kok ułożony pionowo z tyłu głowy)
* kok węzłowy (sztywny, ściśnięty specjalnie wiązany węzeł włosów)
* kok warkoczowy (włosy splecione w warkocz, a później związane w kok)
Należy odróżnić koki od "końskich ogonów", które są jedynie związane gumką.
Ja bym napisał "w branży fryzjerskiej", ale ok...

Mógłby mieć na nazwisko "Bacca". Gwarantowany sukces u Dżordża Lukasa.

oczywiście każdy się tego "koka" czepia, że niby inaczej się pisze a o "chew" nikt nie wspomniał.
fonetycznie to brzmi lepiej niż wasze komentarze - rzuć fiuta

Ten też niczego sobie.
(https://www.sadol.pl/mike-litoris-vt7382.htm)
Conscribo napisał/a:
no to wszystko jasne- pokolenie fonetyków
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie