Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Stonka 2021-12-20, 18:08 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
KonioBijca 2021-12-20, 18:25 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Piciuzcmg 2021-12-20, 19:08 2
przypomniał mi się kawał. Była sobie grupka kolegów i jeden z nich był bez nóg i rąk. Ci co mieli kończyny umawiali się na basen, a ten co nie miał tez chciał iść. Tamci mówią że spoko i będzie patrzył na nich z trybuny. Kadłubek mówi że nie i też będzie pływać. Oni zdziwieni jak to bez rąk i nóg możesz pływać.? On odpowiada że kręci uszami tak jak śruba od motorówki i tnie wodę jak strzała powietrze. koledzy lekko zszokowani ,ale długo się nie zastanawiali i powiedzieli że jeśli tak jest to spoko. Poszli na basen i kadłubek mówi do kumpli żeby go wrzucili do wody i podziwiali. Chlust i patrzą że kadłubek idzie na dno jak kamień. jeden mówi dajmy mu czas, ale jak zobaczyli że przestaje się ruszać to wskoczyli do wody i go wyciągnęli. Na szczęście szybkie usta-usta i zaczął oddychać. Jak już doszedł do siebie to krzyczy wściekły: k**wa dajcie mi tego ch**ja który założył mi czepek na głowę....
Zgłoś
Diggerx 2021-12-20, 19:12 2
Zgłoś
blady2137 2021-12-20, 20:04
Ma taki wyraz twarzy topielca , też to dostrzegliście ?
Zgłoś
konto usunięte 2021-12-20, 20:10
janlew napisał/a:

Bo jak idzie na siłkę to nie omija dnia nóg, nogi naczy.

"Idzie" to ktoś kto ma dwie nogi. Ten to co najwyżej trze dupą na siłkę
Zgłoś
konto usunięte 2021-12-20, 20:31 1
Zgłoś
Datfejs 2021-12-20, 20:44 1
Gdy laska wali Ci gruche, to tak jakbyś oglądał paraolimpiade.
Szanujesz, ale wiesz że zrobiłbyś to lepiej
Zgłoś
Budrys2000 2021-12-20, 20:47
Gość bez kończyn, z Meksyku, znamy te historie
Zgłoś
serenity 2021-12-20, 20:53 2
Zgłoś
neo001 2021-12-20, 22:36
pablohasan napisał/a:

Pływa lepiej niż korwin mikke.

Nie chce cię martwić, ale ten kadłubek został przeniesiony przez pełnosprawnego człowieka z wózka inwalidzkiego. Korwin ma już swoje lata, ale jestem ciekaw czy byłby lepszym pływakiem od tego kadłubka, gdy był w jego wieku? I tak zgadzam się że para olimpiada nie ma nic wspólnego ze sportem zawodowym. Kto to w ogóle ogląda?
Zgłoś
albineek 2021-12-20, 23:08
Paraolimpijczyków czy w ogóle niepełnosprawnych aktywnych w jakiś sposób można podziwiać.. Ja np w moim rodzinnym mieście mam chłopaka. Który może nie bierze udziału w olimpiadach ale jego osobowość i twórczość przykuwa uwagę..

facebook.com/MariuszKedzierskiArt
Zgłoś
Bartolo81 2021-12-21, 6:52
Zgłoś
konto usunięte 2021-12-21, 16:30
CrookerS napisał/a:

Ja tam szanuje paraolimijczykow i wszystkich niepelnosprytnych sportowcow.
Pokazuja ze mozesz wszystko zrobic nizeli patrzec w sufit lub dogorywac w jakims hospicjum lub domu opieki
Szacun dla nich

Niech tylko hospicjum zorganizuje moujemu kuzynowi trzening pływacki, to przestanie dogorywać
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem