👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
przypomniał mi się kawał. Była sobie grupka kolegów i jeden z nich był bez nóg i rąk. Ci co mieli kończyny umawiali się na basen, a ten co nie miał tez chciał iść. Tamci mówią że spoko i będzie patrzył na nich z trybuny. Kadłubek mówi że nie i też będzie pływać. Oni zdziwieni jak to bez rąk i nóg możesz pływać.? On odpowiada że kręci uszami tak jak śruba od motorówki i tnie wodę jak strzała powietrze. koledzy lekko zszokowani ,ale długo się nie zastanawiali i powiedzieli że jeśli tak jest to spoko. Poszli na basen i kadłubek mówi do kumpli żeby go wrzucili do wody i podziwiali. Chlust i patrzą że kadłubek idzie na dno jak kamień. jeden mówi dajmy mu czas, ale jak zobaczyli że przestaje się ruszać to wskoczyli do wody i go wyciągnęli. Na szczęście szybkie usta-usta i zaczął oddychać. Jak już doszedł do siebie to krzyczy wściekły: k**wa dajcie mi tego ch**ja który założył mi czepek na głowę....

janlew napisał/a:
Bo jak idzie na siłkę to nie omija dnia nóg, nogi naczy.
"Idzie" to ktoś kto ma dwie nogi. Ten to co najwyżej trze dupą na siłkę
Gdy laska wali Ci gruche, to tak jakbyś oglądał paraolimpiade.
Szanujesz, ale wiesz że zrobiłbyś to lepiej
Szanujesz, ale wiesz że zrobiłbyś to lepiej
pablohasan napisał/a:
Pływa lepiej niż korwin mikke.
Nie chce cię martwić, ale ten kadłubek został przeniesiony przez pełnosprawnego człowieka z wózka inwalidzkiego. Korwin ma już swoje lata, ale jestem ciekaw czy byłby lepszym pływakiem od tego kadłubka, gdy był w jego wieku? I tak zgadzam się że para olimpiada nie ma nic wspólnego ze sportem zawodowym. Kto to w ogóle ogląda?
Paraolimpijczyków czy w ogóle niepełnosprawnych aktywnych w jakiś sposób można podziwiać.. Ja np w moim rodzinnym mieście mam chłopaka. Który może nie bierze udziału w olimpiadach ale jego osobowość i twórczość przykuwa uwagę..
facebook.com/MariuszKedzierskiArt
facebook.com/MariuszKedzierskiArt

CrookerS napisał/a:
Ja tam szanuje paraolimijczykow i wszystkich niepelnosprytnych sportowcow.
Pokazuja ze mozesz wszystko zrobic nizeli patrzec w sufit lub dogorywac w jakims hospicjum lub domu opieki
Szacun dla nich
Niech tylko hospicjum zorganizuje moujemu kuzynowi trzening pływacki, to przestanie dogorywać
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie