czarnybombelek napisał/a:
P🤬lony lepiej pływa z jedną kończyną, niż ja z czterema
Bo jak idzie na siłkę to nie omija dnia nóg, nogi naczy.
Ja tam szanuje paraolimijczykow i wszystkich niepelnosprytnych sportowcow.
Pokazuja ze mozesz wszystko zrobic nizeli patrzec w sufit lub dogorywac w jakims hospicjum lub domu opieki
Szacun dla nich
Pokazuja ze mozesz wszystko zrobic nizeli patrzec w sufit lub dogorywac w jakims hospicjum lub domu opieki

Szacun dla nich

No i c🤬j props dla niego i wielki szacun ja już dawno bym się powiesił.
K🤬a nawet taki kadłubek z jedną płetwą zap🤬la po wodzie a ja do dziś nie umiem pływać ......

janlew napisał/a:
Bo jak idzie na siłkę to nie omija dnia nóg, nogi naczy.
Nie w tym rzecz, po prostu nie umiem pływać

Ja tam szanuje takie osoby co pomimo problemów i to srogich uprawiają sport na maksymalnie możliwy sposób "dla nich"
A nie jak te zdrowe patusy co ledwo coś sie w życiu nie udawało już mają pretekst, aby sie na wszystko wyp🤬olić i wegetować z używkami i jeszcze psuć innym humor swoim sp🤬oleniem.
A nie jak te zdrowe patusy co ledwo coś sie w życiu nie udawało już mają pretekst, aby sie na wszystko wyp🤬olić i wegetować z używkami i jeszcze psuć innym humor swoim sp🤬oleniem.
zawsze jak widzę tego typu filmy, przypomina mi się JKM i jego rozmowa u lisa nt. niepełnosprawnych i paraolimpiady

Pływa lepiej niż korwin mikke.
Patusy powinny być odjebywane. Zwłaszcza takie co zakłócają spokój innym.
Quassar napisał/a:
Ja tam szanuje takie osoby co pomimo problemów i to srogich uprawiają sport na maksymalnie możliwy sposób "dla nich"
Patusy powinny być odjebywane. Zwłaszcza takie co zakłócają spokój innym.
Exyou napisał/a:
No i c🤬j props dla niego i wielki szacun ja już dawno bym się powiesił.
a ty myślisz że mając jedną nogę to tak łatwo się powiesić??