👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Potem jebie śledziem po całym sklepie. W dodatku jak można szmatę z osranej dupy zakładać na twarz? Higiena na poziomie Afryki.
C0C0JUMBO napisał/a:
Potem jebie śledziem po całym sklepie. W dodatku jak można szmatę z osranej dupy zakładać na twarz? Higiena na poziomie Afryki.
Nie myjesz dupy po sraniu?
A tak sie domagają równouprawnienia, nie sądze zeby jakis facet założył swoje gacie na ryj w sklepie w ramach protestu. Nie mowie tu o pedałach i innych odmiencach tylko o normalnych facetach
Mietek7567 napisał/a:
on jak hindusi, jedna ręka do jedzenia druga to czynności okołodupnych...

A ta jalopa z prawej do samego konca nie umiala zalozyc na ten pusty leb

Niemki powinny mieć ustawę z UE o zakrywania twarzy bezterminowo
Cytat:
Niemki nie mają z tym problemu
Niemki nawet nie mają problemu, żeby r🤬ać się z nazistami.
Mietek7567 napisał/a:
pewnie tylko w piatek po kapieli
alucard321 napisał/a:
I w tym samym momencie w sklepie zaczyna j***ć mieszanką śledzia i gówna.
A co Ty za dziewczyny na swojej drodze życiowej spotkaleś?
Mietek7567 napisał/a:
A ty myjesz dupę po każdym pierdzie?

Mietek7567 napisał/a:
Ja nawet nie wycieram
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie