Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:25
Pewnie każdy kolegę, o który jest film zna, ale warto obejrzeć i przypomnieć sobie kilka faktów z historii.

Portret człowieka uważanego przez wielu za drugą osobę w III Rzeszy, Himmler przeszedł do historii jako wyjątkowo okrutny i bezwzględny wróg Ż__ów i innych mniejszości, jest twórcą SS i Gestapo dwóch najbardziej zbrodniczych formacji hitlerowskich.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BrunerOvned 2012-08-06, 0:34
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-06, 1:03
Wszystko fajnie, ale dorzuć resztę części
Zgłoś
BongMan 2012-08-06, 1:13 22
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
djoshin 2012-08-06, 1:18
dla mnie to zwykłe gnoje bo nie pozbyli się obywateli zasiłkowych całego świata czyli cyganów czyt. ciawuchów,romów a w indiach wiadomo "bida z nyndzom" a pozbyli się tego nierobskiego podgatunku.Sarkozy miał plan podstawił autokary zgromadził brudasów w jedno miejsce:wsadzić i wywieźć ale od razu amnesty internaszonal jak to ??? i dalej robią syf.syf czyt.dzieci cygańskie w licznych gromadach i miotach za jednym razem...ehhh chciał chłopina dobrze
Zgłoś
szczerkos 2012-08-06, 1:35
Ło kurde, ja debil, nie ten film wkleiłem do uploadera, przepraszam za pomyłkę, niestety teraz widzę, że nie da rady wgrać tego co chciałem, dlatego dla zainteresowanych tutaj link do całego dokumentu:

youtube. com/watch?v=l9wTcZvNQFs

(zlikwidować spację po kropce)
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-06, 10:41 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-06, 12:10 1
Najwięksi zbrodniarze wojenni to akurat byli z kościoła katolickiego. Coś o tym wiem bo nimi kierowałem.
Zgłoś
juki 2012-08-06, 19:54
@Bong

Krata piwa dla Ciebie, chcialem napisac cos podobnego
Zgłoś
jacek680 2012-08-06, 19:55
3:47 "Himmler odcisnął piętno na wielu członkach ss" nie dziwie się dlaczego był tak wpływowy he he
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-06, 20:26
Bongman
niemcy akurat boją sie polaków, nawet bezdomnych
socjal jest na dobrym poziomem a pracodwacy napewno nie r🤬ają nas w dupe tak jak nasi własni pracodwacy
Zgłoś
Avitus 2012-08-06, 20:32 5
@Bongman
Zamiast pisać takie bzdury wróć lepiej do działu "kawały" chociaż to też idzie Ci beznadziejnie. Jak można mieć pretensje do kogoś że jego przodkowie byli tacy a nie inni ja też mam niemieckie korzenie mój pra dziadek był Niemcem i co zajebiesz mi za to przecież ja też jestem faszystą bo mam w sobie trochę niemieckiej krwi. Gratuluje tak zaściankowego i nielogicznego myślenia.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-06, 20:35
I pomyśleć że szwaby po rozpętaniu dwóch wojen światowych oraz po stworzeniu machiny do eksterminacji ludzi są w dzisiejszych czasach jednym z bogatszych państw na świecie nóż w kieszeni mi sie otwiera ...
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-06, 21:01
strasznie mnie drazni jezyk niemiecki, podobnie jak francuski dlatego pasuje Niemiec wypowiada sie na temat rozpoczetej przez nich wojny... to nie wymaga komentarza :X
Zgłoś
vanditte 2012-08-06, 21:09
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem